sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Mick... pazi no malo... v jacuziju nisi sam... A šefica tudi pride? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Mick ne, sploh me ne moti.... Amis, greva za unole mizo... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ja, ful dobra ideja...pa še fajn razgled a ti tud ne delaš dans? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Amis, ne delam ne... sicer pa redko res delam.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 a, ja...ti še študiraš...js mam pa pavzo...sem bla na terenu, pol pa lahko uletim tle mimo, k je zmer tolk fajn, pa se nasmejem....pa še tzake odpuljene kelnarje majo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Mick... očitno je to preveč zate. Gem raje jaz v kak skrit kotiček ... pa morda še kavo danes uspem dobiti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 evo sanjalka...sem ti vmes kavico skuhala...lahko se nama pridružiš z ribico...pol grem pa nazaj u službo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Hvala zlata si . Pridem k vama na en klepetek ob kavici. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ....služite li ovde duplu votku s utehom...? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ewo to ti pa jz postrežm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Ej Aiwa a maš dons kej cajta zame? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 soriiiiii dons pa res nimam čist nič časa.... jutr zvečer? ampak brezalkoholen večer? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Uh... prow zwečer ne morem... če maš pa cajt pozn popoldne...? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 faks mam... sobota pozno popoldne? (se pravi po 17 uri) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 To ti pa še sporočim... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 a mave midve cifre? bl ne a ne?no dej ti na os pošlem. pa se bove lahk zmenle... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Hej, a je kdo tu? Jaz bi en sok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 evo ti jz zrihtam. kašnga pa bi? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Eno hruškico Pago prosim. A mi boš družbo delala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 prec prnesem. pol ti pa še družbo delam kamot. hehe mam cajt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Prav, ker sva očitno sami tu not. Pa daj še malo glasbe bo bolj prijetno vzdušje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 mhm okej. kašno muzko pa bi? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Kar ti izberi... karkoli, sam da ni tako tiho tu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Evo, še ribica se vama pridruži. Ma, zdej sem pa že za en Heineken... grem kr iskat v hladilnik... a bosta vidve tut kej spešl...? ...aha, že mata... U, pa Mick je nazaj. Mick izvoli Jacka. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Na , še kakega za rezervo (zdej ko ni šefice.... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.