Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

To si zaj reku k da mene sploh ni tu...... :o|o: :vragec: x:Dx

:inocent: Ups x:Dx

Ja eno ne :vragec: x:Dx

:eek: internet mije crknu od vsega tega žura x8Dx x:Dx

zdej dela tko, mal dons mal jutr.. Grem se odmajat v posteljo, vinčk glih lepo prijel x:)x

(Piky, če jih pa slučajn uspeš shecat za Scrabble, pa maš mojo cifro.. se bom takoj zbudila x:px x:px )

Še kaj...do lj. pa res bo težka...nocoj ! :inocent: x:Dx

Bo za naslednjo...kdo ve...leto se bliža...! x;)x :palec:

Pa lepe sanje ! xsrcx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Dober, si se zvadu..... :vragec: x:Dx Nič, santos, ti rečem, treba bo hiter spet mal v lj it....... x:px x;)x x:Dx

x:Dx :palec:

Men se tud zdi, da bo treba v lj. in to v kratkem !! x:px

bemu, škoda da imam avto v okvari...bi ga že pičil dol...!! x:Dx x:Dx

bo treba to popravit in nadoknadit ! x;)x :palec:

Zdaj pa si bom privoščil še en kozarček vina...pol pa bo res treba pod krpe... x:px x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Jst že sam z enim učem gledam...evo, vino sm ti še prnesla...ups, belo je...se vid, da mi sam eno oko dela. :inocent: Sorči. x:Dx

ne bat...jaz pijem črno in sem že poskrbel, da je tapravo ! x;)x x:Dx

Jaz sem si odpru boteljko...kwa ti misliš, da se hecam !? :inocent: x:Dx

Ekola, zdej pa sm si še jst enga jacka natoču..... x:px K tak ne vem kolk bom še letos na lnf.......ajde......pi(č)kica x:Xx , santos x;)x .....srečno ! xcheersx

Mick tud tebi...srečno pa veselo ! xcheersx :palec:

Ne, vem, da si si res privoščil mal vina. Še za moje zdrvje en kozarc rukn, boš? No, v tretje gre rado. Spat grem. x:)x

In to dobrega vina...v glavnem se bom potrudil spit še en kozarček za tvoje zdravje...pol pa grem tudi jaz v nezavest... x:Dx

Deci črnga, prosim ! Boteljčnega seveda. x:Dx :palec:

sam zadnje tri dni mi tolk teče to vino...pa se ga ne morem upret, je tako dobro ! x:Ix x:Dx

Komaj čakam, da mine to novo leto...pa da začnemo spet s treningi... :vragec: :onfire: :vtz:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...