mako106 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 lahko meni en tisti specialni zeleni čaj...extra herbal essence Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 enga jegra prosim....... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Uf, revčki, vsi natakarji zginli nekam, vi pa čakate tlele.. Ko sem že skor doma tlele, grem mal za šank pobrskat..Evo, Koma, en čajček extra special herbal essence, enga jegra za Liu pa eno limonado zame Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ooo aliana najlepsa ti hvala, zlata si.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Prav z veseljem Ne bi delala v lokalu, ampak za hobi vsake tolk je pa čist zabavno Evo, tam maš pa cajtnge in knjige v kotu, pa muzko si kar po svoje naštimaj, jaz grem mal na obhod Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ma ja no malo sem kiksnala, to ni bil zeleni čaj ampak beli čaj pa dobro, tudi najboljši se kdaj pa kdaj zmotijo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Meni tistega prosim zadaj, s cimetom... mmmm Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Krucifiks kako simfonijo mijavkajočega štirinožca mam danes ccccc vzami lekadol...sej veš d je sedaj aspirin strup za tvoj želoček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 prepraži se moka, tak do svetlo rjave barve, zalije z vodo doda kumina, prevreje in nazadnje possoli Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ne ni umetnost...tak lahko pa tudi ne najbol pazi pri praženju moke, ta se rada ob straneh zažge...pa ko dodaš vodo vse skupaj z metlico dobro razmešaj, da nebo grudic aja pa bolje je če daš mrzlo vodo zraven, počasneje zavreje in je tudi manjša možnost da se ti grudice nardijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 V kavarni se zdej že kuharski nasveti izmenjujejo al kaj Eno fajn kavico bi prosila pa en velik nasmeh od natakarice (če že ni kakšnega sexy natakarja ) za bolj sončen dan Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 http://www.kfo-online.de/gifs/smile_men_h.gifhttp://www.matthewalgie.com/ma_images/latte-apple-big.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Iiiiiiiiiiii še natakarja sm dobila!!!!! To je ta prava kavarna!!! Kar želiš, to dobiš Hvala, klarus!!! Rožica samo zate!!! Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Danes zaprto zarad salmonele v tiramisuju in dioksina v vinu še dobro, da ni ptičja gripa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Dobro jutro! En črni čaj z okusom vanilije, prosim Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 ..........jaz bi pa kar eno kavico z mlekom i kozarec vode prosim.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Kelnarc ni Temu se reče štrajk :OO!: ja, nič, pol pa kar ti prevzemi strežbo jaz bi en zeleni čaj z okusom jasmina Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Nadomeščanje http://img111.imageshack.us/img111/8959/untitled5xf1.png Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 http://img131.imageshack.us/img131/3871/greenteacupset2ms.jpgIzvolijo lepa dama Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Jaz bi pa eno šišo, pa en Nesscaffe. Sem prišla na eno debato, pa sprostit se ob sončku in ob šumenju valov. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 eno močno turško kavo za sprostitev, pa učit sem se prišel, zdrave prehrane xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex Klarus, kakšnega natakarja si to zrihtala?Šel v kurac, sem se žrtoval in zrihtal novega. SAM ZATE KLARUS!http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/494704/2/istockphoto_494704_cute_guy.jpg Evo, pa še eno natakarco:http://static.flickr.com/75/165726933_193b91d630.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 dobr ti zbiraš natakarce Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. januar 2009 Prijavi Deli 15. januar 2009 Kaj a tole ste pa že zaprli??? Žive duše nikjer Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 Recesija, treba za kruh šparat, kaka kava, kava je luksuz. Paše pa, sploh zdajle, ko sem vstala Po resnici povedano se drugače tako ne zbudim Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 16. januar 2009 Prijavi Deli 16. januar 2009 Dobro jutro, ob kavi... razmišljam... da sem zaradi nje morebiti malo napeta... mogoče pa zaradi nekaterih drugih vplivov... en obrazec se mi je zbrisal zdajle, sem vpisovala podatke za slovento, ker me je zanimalo nekaj v zvezi z poslovnimi posojili, pa se je zbrisal obrazec, medtem ko je pri sosedu zajamralo. Fuj, me je vidla...Razmišljala sem tudi o očesni operaciji vida, ker imam malo dioptrije na enem očesu (še zmeraj)... Informativno se namreč pozanimujem... mah.... dr ł÷ק Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.