sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Zdaj pa je že malo bolj živahno, ko je Aiwa muziko naštimala. Ribica ti kar prisedi. Mick...a se ti ne zdi, da bi moral TI vse polubčkati, ko sem tekamo, da smo s tabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 jz bom kr mal zaplesala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Super si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 hehehe... nč jz si bom kr eno pivičko postregla pa se lahk še karaoke začnejo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Čao družba...jst bi pa en metin čaj z medom, k sm prehlajenčk dons, pa rundo za vas.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Pika, evo čajčka..... , runda za nas... torej Pago, pivo, pivo in Jack? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Unadva sta se ga tok nažrla, da ne morta odpisat... Pa tak štajerc, Mick, en Jack te vrže... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Jz bom kr celo flašo Jacka zase vzela.... bemu, dons nima noben cajta zame.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 A to resno? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A to resno? Ker psiho pogled....uuuuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Baaaahhh.... izvoli.... šank je tvoj.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjalka , Ribca , aiwa , Pičkica , Mystica ....hih, se je fajn lubčkat. Dober, ni čist za to temo, sam .....spada v ponudbo lokala tud... Hvala Mick. ... zato je pa tu tako pusto, ko te ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Nič zbežala.... sam bi šla na nevirtualen čajček..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Tudi s tabo. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 za micka wibika.... joj si tako žalostna... bi te človk kr domov odnesu in mal pocartal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ajde, plačam rundo celi kafani! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 u madonca!!! žur se je začel!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ja cela fiesta Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>čaki, morm te olupit za kaj dragega hehehecam se, en breezer bi mi tudia danes pasal .. ananasov, prosim. ja pupa, pupaj kar ti paše Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 jz bi tud ananasovga ja kr dva... sm ful žejna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 natakar! ajde , tuki rudna sixpack-a ananasovih breezerjev Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 uuu kr six pack... tralalala xrosex sej je kr fajn kle v tem kafiču ful dogaja.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 A je še kdo tu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 sevede. dons dežuram Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Aiwa .. a si se naplesala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.