El Nino 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 uh bejbi se mi mudi me bratec kliče.... hvala za pir Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 no..nobenga za šankom......POL PA ENO CELO RUNDO!!!ŠTA KAFANA PIJE!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 večerček jest bi prosim naročila en cocktail in sicer prosim Down On The Corner.....če ne veš prašaj Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 ja kdaj pa?? Takrat k je poln me ne bo pa noben slišu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 sem neki hripava dons.... neki toplega........ Mickeni maš kak konjak....npr. Remy Marten??... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo . In vprašam...še kaj? no, vodka,apricot brandy,grenadine, limonin sok,exotic sok... pa vse to dobro pretresi.... pa lohk mi delaš družbo Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 bom kr tam na fotelju.... prov paše tko zvečer se pocrklat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 pa ne pozab slamce za principeso.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 No ko se ti že glih meni, pa ko vas je že tolko, se vam pa pridružim. Mi prineseš kak fajn liker? Uuu, vidim, da še nisi zamenjal CDja.... Buena Vista... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Mick a ti si glavn "kelnar" na sceni In do kdaj obratuješ Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 naj bo to mala skrivnost Mickeni ..... CD je pa taman za zdej..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 uh natakar mick js bi kaj po tvoji domišliji... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Jaz sem si pa The Cure naštimala..... Mick, tvoja prisotnost je dovolj. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 ha ribica... bend moje mladosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Ja no, če že vztrajaš.... pa greva lah v jacuzzi... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Nino.... meditiraš?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Mickeni...da nisi kej druzga poturil Ninu.... čist onemel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 dons moraš pa res na vse pazt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 helou js bi pa en kakavček,a se da dobit? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 s smetano??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 ja pa s sladkim grehom thx Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 bajsi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 kje?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 tam... pod tvojo levo pazduho na desno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 tam je samo bradavička hmmmm ma grem spat, že blodim,bluzim,bllaaa.........zzzZZZZ...nočka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.