Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 a osebni servis? a lahko potem osebni servis pride še malo k meni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Mislim,da ne bo imel časa! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni novi natakar, je samo osebni serviser Pa je treba na servis dolgo čakati? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ah za naju z diano si ga bo že utrgal (Dianči...K nama ) Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>to bo pa on povedal...pri meni mu ne bo treba držat lučko Lučko pa Ninkec drži, si malo zamešala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ah sej lahko oba prideta k nama, en bo enmu držal lučko drugi pa "osebni servis" opravljal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ouyea ... en milkšejk prosim... pa šejk that thing .... klepet pa v chatu če kdo pride? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 šhake that thing dobra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Še meni enega zrihtaj... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 eno CC-colo prosm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Canadian club? prosm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Evo.....cc s colo.....cccccc Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 grazie Mick Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 A jebi ga... sem pač sam jaz očitno.... dokler še kaka ne pride... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Sem tle.... Sam jaz bi res zdej kej takega fajnega.... pa nimam nič doma. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Od fajnega mam samo fajno muziko doma..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Pssssst.... OS. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 joj jaz pa sem tako utrujen. Komi čakam da pridem domov Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 en kakav prosim pa sirov burek... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 evo kakav, kje naj ti pa zdejle sirov burek najdem :O Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo kakav, kje naj ti pa zdejle sirov burek najdem :O pr shiptarju :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Jutro, jaz bi pa en cappucino amareto prosila! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Hvala,hvala, se mi boš pridružil! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 pa k je lih danes svetovni dan vode.... "Waiter bring me water!" ki se lih vrti na našmu radiu... ;) oho vidim da so lepe meščanke že vstale.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.