sanjalka 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Prav prav. Samo Pikica... natikarja ni nič naokoli... tako, da no kavico tilahko jaz postređžem če boš.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Ne dejta se motit...si lahko tud sama prinesem....a bi vidva tud kej? Izkoristita priložnost, dokler se mi da Še enga najdemo, pa gremo lahko že tarok....a znata? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 ja seveda znamo tarok dej vsedi se, bom jaz vse prinesu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja seveda znamo tarok dej vsedi se, bom jaz vse prinesu Seal, a greva napovedanga valata narest? Jst sm že zmešala in raztalala karte in mam ful dobre....kerga kralja maš, da te porufam.... Mick, a mali sploh še dela? Pozdrav ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dela, dela...če ne ga pa sam mučim.... A to na 3 špilate? Al na 4? Lohk se nam pridružiš, da bomo v 4. Samo Seal gre, tko da bo spet samo v 3. Te bom tok nažgala v taroku....boš vidu, kaj znamo pol štajerke... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 A si mene tudi zraven štela? Kdo deli ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Jaz tudi obožujem tarok! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Seveda Sanjalka, da sm te štela zravn... Mick, aja, ti si kao profesionalc, k sam v 3 igraš....nažgala bi te pa v taroku, kje drgje me pa ne mika, k tok nakladaš, da si najbrž ful zanič! Hehehehehe... Contesa, ti lohk pa zdej namest mene vskočš, k se grem Micku skrit (beri: grem dol z neta). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Contesa a si ti še tu al bom sama kartala? No, si grem po eno kavico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ion 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tudi obožujem tarok! Se javim, da bom karte mešou!!! Ion Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Zgleda, da bova kar sama kartala .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 kdo pa zna it bridge al pa remi? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Mick... a na slači poker pa si pozabu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Jaz pa poker igram brez slačenja! (zato ker vedno zmagam) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 contesa a so pare v igri?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Jaz imam pa veliko od tega! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Vprašanje kako dolgo bi nosil to ime? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 zhiv zhav no,sem prshla spet mal pochekirat kaj dogaja tle.....kontrola pach mora bit vsake tolko,a ne.....mick,bi prosila eno duplo chrno vodko z ledom.....v tvoji druzhbi seveda.. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 bom čisto v miru tamle v kot sedla, sanjala, pa mogoče bi deci cvička srebrala, ja tko bom storila, ne ozirite se name Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cviček, dupla vodka, dupli bejbi.... Haj, šefica , a ti mene ne misliš več nič razvajat? eh,ful dela mam,madonca....v pisarni sem cel cajt...k moram te papirje za lastnika prpravt :xx!: zdej sem spet prshla mal tebe pogledat a te zmasiram malo ? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Že predem..... pashe,ha?mmmmmmm.....neki mash tule zashtekano v spodnjem delu hrbta....hmmm...mislim ,da mal prevech stojish....prevech delash....ja ja kr fajn bo tle treba zmasirat..... pol pa pochasi na spodnji del.....mmmmm Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 ojej mick, sam+e pokvarjenosti ti gredo po glavi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm ti mislu zaupat, da se mickeni tud strumno stoječ javlja za masažo, pa sm raj bil tih, za ziher, da bo vsaj Mick zmasiran..... Mah, kak pa to paše.... Men se zdi, da preveč sedim.... Sam ne šefici pravt mmmm......glej ga glej mickenega ... nekam velik je ratal Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 oooopppa,mickeni........plesat zachel....hu hu.....bo treba v jacuzzi se skrit mensezdi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če pa taaaaaaaaaak vredi masiraš....... ka te zaj ,chujesh.....pochasi te odvlechem v vodico,ja ja......ker vidim da bom tam bolsh masirala Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.