Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa kako lahko tako lepe stvari imenujete pokvarjenosti, bemu? mogoče zato ker so Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej, dej.........čaki, mislim, da boš se mogla kar fejst potrudit pa ti še drinkič vzamem s seboj..... drinkich,ja obvezno......bova skup srkala am...am....grem se mal pod vodo sam potunkat.... sm neki vidla spodigluk.....gluk...... uuuuuuuuuh,miki, vidla jst zdej hudichka.....jacuzzijeva poshast Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 gremo cigancico reševat....... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ljubit se ni nikoli pokvarjeno . Mogoče se nam pa delčki ljubljenja zdijo taki......da nas pol še bolj vžgejo. Vsi mamo mal vrageca v sebi, ne itaq, jaz mam ga u glvnam veliko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma kaj je bejba tolk na mojo nogo navalila....? noga bruhnila Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti paše moj okus? kaj pravish? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 glede na njene msajlije bi rekel da ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cviček, dupla vodka, dupli bejbi.... Haj, šefica , a ti mene ne misliš več nič razvajat? dobro da sem danes dobre volje, ker še vedno tale cvičk čakam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kak naj taki kaj pravim.... Mmmmm, smrk smrk......vonj po ženski mmm.vrat....mi je vshech...mmmmmali koja si krvna grupa Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tvoja krvna grupa, cigumigu mmmm.....vampiramigu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mrači se........ a ti si tudi vampir? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mrači se........ auuuuuuuuupolna luna tud........ Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 men pa stara, pazi se, grrrrr Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Huh, Selene zamudila... Ja nič, natikar, eno pivce za živce.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 riba je sm pršla. Na evo častim pir Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 U Behe... hvala... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Huh, Selene zamudila... Ja nič, natikar, eno pivce za živce.... nisi nisi, evo še enkrat za obe mi je fajn ko natakar računa ne pove Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Torej sem lohk miren. V meni je vroča, plamenteča, ravno prav zrela kri. Sam zdej jo bo počas treba z mlado plemenitit..... aha lih zame <{POST_SNAPBACK}>U Behe... hvala... še kdaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Selene, greva za tvojo mizo, kjer bova neopazni? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 kul, bova malce čvekali, Mick tnx, srce si, ampak to že veš ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Jaz bi pa en coctail Blue Angel, pa eno masažo! Me vse boli! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Contesa, pijačko ti prinesem jaz, za masažo pa verjetno ne bom najboljša izbira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Evo, pa smo sam še bejbe ostale v kavarni.... jutri bo dež ane? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 ne ne, ne bo dež, samo svet bo lepši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.