ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Selene, na zdravje!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Contesa, pijačko ti prinesem jaz, za masažo pa verjetno ne bom najboljša izbira O hvala Selene! Če obvladaš masažo vratu in ramen, se ti kar prepustim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 poizkusim lahko, sicer pa pravijo da imam čarobne prste ma ne me danes resno jemat, danes je en mojih dobrih dnevov ampak prejšnji stavek popolnoma resno z resnim izrazom na licu napisan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Cool, potem pa kar izvoli! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 evo čaki sam po olje skočim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Imam jaz super olje- sproščanje(sivka,geranija,čajevec) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 no pa dajva s tvojim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 hja meni se pije pa klepeta (v chatu seveda) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Nama se pa masira, a ne Selene? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 a veš da je bil sedajle en kao maser pri meni na obisku, bemu pa nisem izkoristila prilike u dober tale olje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 U, to pa škoda da nisi! Obvladaš ti tole...ja na levi strani me vrat močneje boli-to se pa zgodi, če preveč glavo vrtiš naokoli! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 A bi lohka še kakšno kafico dubu? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Volkec itak izvoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Volkec, samo zate - kavica pa Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>U, to pa škoda da nisi! Obvladaš ti tole...ja na levi strani me vrat močneje boli-to se pa zgodi, če preveč glavo vrtiš naokoli! leva stran praviš, samo trenutek... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Oja, točno tule, je........ Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Oooooooo ribici in Selenci najlepša hvala za tako lepo in dobro pripravljeno kavico. . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 kdo rabi tipe pri masažo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Volkec zate, no problemos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Ja, znamo dekleta ravno tako dobro! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 a je ok, sem si zalužila en cviček, da ne bom glih mešala, pijače mislim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Lahko tudi dva-ti grem natočit! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 pismo tole bo kr preveč bom mela jutri mačka Contesa in Mick tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Ja veš, da te moram malo razvajat, ko si mi tako lepo vrat naravnala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 in jaz nisem prej izkoristila priložnosti, ampak mislim, da ni bila energija pri tipu prava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.