julijana 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 meni je pa nujna ena kava , Halooo-je kdo tu? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 dobro jutro,sori sem mal zaspala danes.oooh eno kavo z mlekom bi.kdo je pa sploh kelner danes...... a je mickova izmena zdej zjutri......?ziher bi bil tle,ja se bom hitr zbudila a se kdo pridruzi na kofi?sem na terasi k je danes res prelepo soncno sveze jutro sam kje je ta kelner,bemu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica. Jo že ful pogrešam. Sam pa lahk vsaj kako ušpičim vmes.... cigancica sam organizator caffe della lune sef je pa nek tujec,ki mi je dovolil obracati njegov denar drgac pa ti "natikarchek" te jaz tud zdej pogresam,pa en dobr kofi bi lahk midva spila tud u backstage k se mormo she mal zment pa to Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 matr je fajn met noge na mizi p.s. enga kofetarskega smajlija rabmo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 uff,she napol zaspana razmisljam,da bom kelnerjem-natikarjem zrihtala take gadno dobre predpasnike dau gate trgal mater zdej si bom pa u easy en tobakec zrolala,pa pochakala da pride she kdo na kofetkich Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 in kaj sem jaz? nevidna? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 o aiwichka,dobro jutro...sori,sem res she takooo zaspana dej,chastim drinkich,sam che najdesh kelnerja Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 hehe ni panik grem kr za šank iskat... čak... kuj prnesem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 joj jaz bi pa rabu eno zelo močno kavo, ker sem tok zmatran Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 jz pa eno kriglo vode... k sem žejna... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 jaz bi se zdaj najrajši polil z eno kriglo vode Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 zakwa? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 sori k sem vmes morala uletet delat.mater mam zatezhene stranke zhe celo jutro.....uffff :xx!: no,tko da sem se vrnila spet spit kej,sam zdej sem zhejna ko sto mater ne bojo me te stranke jeb*** uf pol litra bichiklete bom spila....pol se pa lahk naprej pogovarjamo,ko pridem k sebi.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 mick?mick?pismu,a b ti rad odpoved dubu? a mislsh ,da bom jaz tle chakala in chakala. kuj ,da mi uletish na sestank,k mamo dans zvecher diaprojekcijo pa potopis z nepala.....ostali pa lepo vabljeni ,pa valda lahko kako fotko,ce ma kdo z nepala prpopa Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nehi težit šefica , sm že tu, no.....Če bi te skrbel za svojga najboljšega natikarja bi mu prej zjutraj v pojstlo kavco (pa sebe ) prnesla.......ne? Dober, da začnem......keri lubčka za začetek? a a a a a s s s p prshov Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 a ti lahk zdej kavico osebno skuham?sam mi bosh mogu pomagat , ker jaz pojma nimam s to mashino Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 eh,sej sva oba zaposlena tle,pa vsak dan se bova morala gledat tko da bom tud jaz skulirana,a ne? a se ti strinjash ,da bi dans mel v kavarni diaprojekcijo z nepala?evo ena slikca za lazjo predstavo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 u rozhce,mega sem bila zdej v skladishchu ,sem iskala mleko pssst.... tebe sem chakala v skladishchu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joooj, vidiš, k pa sem tak dober natikar, z dušo in telesom , sem se čist v delo vrgel .....A neb ti tačas k oštarijo odprem šla še mal v skladišče pogledat..... če mava dovolj zelenga čaja pa to.... Če me pa pokličeš.....pridem takoj......rožco zalit j j ja....valda.... ..........mi bosh pomagal tud mal chez une hladilnike se sklonit ,ker so se kabli prej izstekali ,ko sem sla mim Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 hi hi,kolk se poredno pochutm sam ,kje je pa ostali folk.a so vsi zuni na sonchku al kaj....chudn ,da niso frajlice uletele natikarja pogledat she je chas Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti se skloni sama..................pol pa ti bom "pomagal" ....pa kabelček napeljal a ti jaz pokazhem en" kabelchek" od slona z nepala?poglej dobro,he he Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Kdo pa je tu natakar? heheheNo natakrca, en pirček dej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 a si vidu 2 posta bolj gor kabelchek? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 kabelchek Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 khm jz bi en korenčkov sok a bi se dal kej zrihtat? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.