Ksenia 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 ma jst pametna kr sama črno barvam sanje sredi belega dne...eh hvala ti za limonado... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 ah,dej kje je pa moj natikarchek mikeno,cigumigu bi eno dobro turshko kavico v jacuzzi....... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Tuki sm. Ti prnesem.....pa mogoč se ti pridružim......si še mal nežnosti postreževa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tuki sm. Ti prnesem.....pa mogoč se ti pridružim......si še mal nežnosti postreževa ja ja..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Nič se ne veseli preveč, dans bi se sam mal k teb stisnil..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 a smo sami trije ostal.. ok ok, že grem, lučke pa nam držala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 a sam trije ste no pol pa še js uletim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 se jaz, na en hiter, mocen drink.. me pol en sestank caka.. rabim bit skulirana.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 helou aliana ti bom kr js postregu ciganica in mick sta busy... selene pa lučko drži Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 kul, cist zadovoljna s tabo prisedi Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Kaj pa boš spila? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Selen ušla, je rekla da ne bo lučke držala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nič se ne veseli preveč, dans bi se sam mal k teb stisnil..... ok ok,stisnila sva se,zdej pa grem pochasi mal okrog po mestu bluzit,pa upam da se en masten naliv usuje,da bom lahko po dezhju hodila in uzhivala......gresh z mano? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 js sem tud šel prejle nazaj skoz mesto po dežju ahjaj kok paše hihi prvi pomladni dež ouyea hvala bogu da sem se aprila rodil Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 tolk malokrat tale alko, da kar nimam filinga kaj bi pasalo.. ma dej enga jacka.. ce je za Micka dobr, bo tud zame Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Ja, ful rad hodim po dežju, sem najprej mislil, da boš rekla "upam, da ne bo dežja", pol pa to .........Rad bi hodil s tabo po dežju........rad imam dež........in cigumiguta Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, ful rad hodim po dežju, sem najprej mislil, da boš rekla "upam, da ne bo dežja", pol pa to .........Rad bi hodil s tabo po dežju........rad imam dež........in cigumiguta ti meš full rad cigumigu. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, ful rad hodim po dežju, sem najprej mislil, da boš rekla "upam, da ne bo dežja", pol pa to .........Rad bi hodil s tabo po dežju........rad imam dež........in cigumiguta obozhujem dezh,she najbolj pa potem tiste nevihte,ki sledijo....kot bi rekel moj mozh:ko se usuje "pljusak" Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>obozhujem dezh,she najbolj pa potem tiste nevihte,ki sledijo....kot bi rekel moj mozh:ko se usuje "pljusak"a ne da so fajne Pazi Mick, njen mož te bo zbou Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ne da so fajne Pazi Mick, njen mož te bo zbou moj mozh je kelner tko kot mick,tko da ni panike,smo vsi tle v familji se ne bomo prov nich tepl Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 aha ok, pol pa nič Sem upal da bo fight Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha ok, pol pa nič Sem upal da bo fight o ti mali pezde santosa poklich,pa bosh mel fajt,ja ja.....chaki da pride s tajske Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 ti mali pezde Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Behemoth pridi sem ti dam en kozarec mleka s cukrom... bova že dala tem babam tebi pravit da si mali pezde... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Behemoth pridi sem ti dam en kozarec mleka s cukrom... bova že dala tem babam tebi pravit da si mali pezde... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.