ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 O Jure... a greva šlogat... Mick, dej prnes ribici stock colo z velik ledu... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Stock cola za ribco.... Prid prid, že men neki šloga pa sm čist paf..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Kaj je zdaj to? Šloganje je jutri, ne danes! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Hehehe, bom jutri današnje preveru...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Eh, that`s not write! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Zakaj ne? Mi je pomembno stvar slabo kazal, pa bi sam preveru, če bo pr tebi tud..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Hm, a tako! Meni vedno prav pokaže! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Te bom mal izprašal, dokler sm še bliz..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Hvala Mick. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Ej contesa a si ti res tok lepa al se sam men tko zdi! Me prav zanima kakšna zgledaš v resnici! No torej kdaj te lohk povabm na drink! Pa dve stock coli bi za naju s conteso ostali pa tud kr na moj račun če bo kdo kaj spil ker je glih sreda zvečer! Pa lahko noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Hvala za lep namen, samo stock-a ne pijem! :xx!: Mi smrdi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Yes!!! Vse opravla danes, konc koncev blo tko noro fajn, da sem na poti domov plesala od navdusenja Evo, zdaj se ga pa lahk napijamo do zjutri.. jaz castim! Aja, Conti.. tale fotka (ikonca) je pa ful, ful dobra x!x Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Super. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 kaj pijes? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 jagodni sok Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 jaz sem si pa kar s sabo prinesla.. se pol psenicnega piva ostalo od prejle Na, s smetano Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Fajn . Thx Jst pa se moram baje notranje preobrazit pa se izogibam alkohola......da se ne izgubim čist. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Mick.... virtualnega pa lahko. Kot jaz ponovno kadim... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Hudo, kok strani v eni talike temi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Čaga mora bit.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 A pol lohk kr narocim? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Michelle, ti kar... če pa ni nikogar, pa si moraš sama vzet. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Si bom uzela en redbull, pa mau vodke zraven Ce ze v RL ne smem, bom vsaj tukaj! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 No, da še tebe postrežem preden zviznem, k še nis bla tu, ne..... Vodka, red bull.....Mich.....uživaj v lnf-kafeu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 nekaj to lažilnega mick... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.