Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Nikoli ni prezgodaj za zabavo...uuuu, Seal, migaaaaaaaaaj!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> hwawa....zdej mi je pa nerodn eno mičkeno... mislim, fora si, maš take komentarje da človeka takoj spraviš v smeh Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Dirty...ja Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 uuu salsa, salsa... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuu salsa, salsa... ma kaka salsa Nič salse, najbolj da kaki rok party Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mislim, fora si, maš take komentarje da človeka takoj spraviš v smeh Kokr kdaj....včasih se pa po tleh vlečem in strelam s pogledom in kumi čakam, da se bo kdo vame obregnu, da zalajm nanjga....vau, vau, vau.... Ampak večinoma sm pa šaljivka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kokr kdaj....včasih se pa po tleh vlečem in strelam s pogledom in kumi čakam, da se bo kdo vame obregnu, da zalajm nanjga....vau, vau, vau.... Ampak večinoma sm pa šaljivka. dvojčica ah dvojčice dvojčice Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>dvojčica ah dvojčice dvojčice A maš kej proti, dvojček? Boš fasu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 da ne boš ti dvojčka fasala! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>da ne boš ti dvojčka fasala! Jeeehaaa, to mi deli!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Zapuščam vas...morm dewat. Pridni bodte, pa ne ga preveč srat brez mene... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 js bom čist priden dokler se ne vrneš..pogrešal te bom Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 uh... bla na kosilu... enga ta kratkega prosm... za prebavo...pikica kam boš zdej pobegnla? heheno te bom na drugmu koncu najdla... morm še mal počvekat s tabo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hm hm nekaj toplega... deževen dan je in js morem it na pot... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 rabim nekaj močnega... bemu no... kva me je razp.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 evo pršou seal, prnesu liter šnopsa, pa vsakmu nalil en štamprle Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 o rešitelj ampak jaz bi raje borovničke, pa čist mal, mam še delo danes... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 a mamo kej kikirikija?pashe s tole lashko pivichko.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 kwa sam en štamprle??? dej mi hitr tri!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Štamprlejčka rajš ne k vozim en slivov sok Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 a ne bi raj grozdjevga? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Štamprlejčka rajš ne k vozim en slivov sok <{POST_SNAPBACK}>a ne bi raj grozdjevga? aiwa as ti blond??nino meu ZLO DOLOCHEN sok u mislih zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ja zmer bl sem blond... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 lol Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hehe kwa se tko režiš... kje so moji trije šnopčki... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.