cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 aiwa bo mick vse zrihtu,kabelchek je pa moj Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Jz bi eno limonado s kablom... (op.p. slamico) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 hm.... ... pismu zunaj je tak lep sonček ...sem prišla na en črni čaj z mlekom... če bo mick postregel....hehe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 mick,se splacha bit natikar,ha? ludo ludo jaz grem chez pol ure mal na divjo plazho,tko da vas bom zapustila za danes,dovolj sem delala.pismu ti mick mash pa zdej ful folka tle,a bo she cajta za v skladische? che ne pa jutr ti poshljem pa kakshno telepatsko misel na daljavo s plazhe kristalka,uzhivaj v postrezhbi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, matr je že gužva . Kablček je zaseden, na kabl se limonade ne da pit, evo slamico in limun-ad. Z nasmeškom Hvala! Keep the change! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na divjo plažo? Dej povej kam, hiter povej kam.... Dober, ok, komi čakam......Bom v pavzi zdej jst tud šel mal na sonček, bova si izmenjala misli na daljavo.... ...v skladišču pa te jutr na bližino. Hiter dame, še kaka želja, mick gre za kako urco na telepatijo...... beli kriz,pod beli krizh,kjer je drgach nudo varjanta poleti pa do strunjana....peshakica maloja ja bom poslala feelinge telepatishe Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo......korenčkov sok iz svežega korenčka naravnost iz sokovnika..... dobr tolele... zdej mam pa oranžne žnable... ma kera kšno šminko da mal prikrijemo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 waw!!! zdej se pa prov šajnajo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 hehe.... pa res... kot sonček dans.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Končno. Spet doma...samo malo bom posedela, da si oddahnem Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Mick....jz bi pa čaj,prosim... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Kar zelenega z vanilijo...thnx. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Evo narod, zivjo, sem prvic uletela. Se spodobi, da castim, torej castim celo bajto zdajle! Na zdravljotek! xcheersx xcheersx xcheersx pa se mal muzkice, evo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Hm....ja pol bomo pa prešaltal iz čaja.... ,na kej močnejšega... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 kdo je zdaj sefica, jaz al cigancica? No, jaz pijem teran, najprej kak pozirek, dva, da mal okusim, potem si pa 3 cm vode dolijem - ce se lohk zmisljujem.Al pa en deci cvicka. Lohk pa tud en snopcek.hejj, pravzaprav si grem pa eno Zhuto oso (al kaj je ze) natocit, to je pa ultra mocno - se bo napoved pol kar sama napisala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Jz bi pa enga slemerja....pa plis ne preveč vodke... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 a z vodko ces, a ne s tequilo? Evo, ga jaz butnem, ko glih ni sefice pa se mi glih da pa sme na broju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ja jz ga z vodko pijem.... O,kul,ti grem po šnops,da nazdraviva... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 ouki, pocakiva se Mystique... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 no sam jaz sem resno vzela in si direkt naotcila tole Zhuto oso. sam sam o.2, ker je blazotno mocna. Cheers! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Cheers! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Tole pa--- bo se, za zdaj je sam bolj zhgalo. Mick pa Jacka (*jaz ko sem se viski, sem CC pila). Jasno, sami postregli, kot v dalmaciji (al pa, jasno, v CG, al kdo ti bo, - oni? prileteli vsi vneti? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Belo kavo brez pene, pa kozarec vode, prosim. A je dons tud un dober kelnar??? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 ne dons jaz strasim okol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.