Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

Jz bi eno limonado s kablom... x:Dx x:Dx (op.p. slamico)

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

mick,se splacha bit natikar,ha? x:Dx

ludo ludo x:px

jaz grem chez pol ure mal na divjo plazho,tko da vas bom zapustila za danes,dovolj sem delala.pismu ti mick mash pa zdej ful folka tle,a bo she cajta za v skladische? x:Ix :vragec:

che ne pa jutr xsuperx :onfire:

ti poshljem pa kakshno telepatsko misel na daljavo s plazhe x;)x

kristalka,uzhivaj v postrezhbi x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Evo, matr je že gužva x:o)x . Kablček je zaseden, na kabl se limonade ne da pit, evo slamico in limun-ad. Z nasmeškom  x:)x

Hvala! x:)x

Keep the change!

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Na divjo plažo? x:px  Dej povej kam, hiter povej kam.... x:px  :2src: Dober, ok, komi čakam......Bom v pavzi zdej jst tud šel mal na sonček, bova si izmenjala misli na daljavo.... :vragec: ...v skladišču pa te jutr na bližino.  x:px

Hiter dame, še kaka želja, mick gre za kako urco na telepatijo...... :inocent:

beli kriz,pod beli krizh,kjer je drgach nudo varjanta poleti x;)x

pa do strunjana....peshakica malo

ja ja xwizardx xhypnox bom poslala feelinge x:px telepatishe x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Evo narod, zivjo, sem prvic uletela. :palec: x:Xx

Se spodobi, da castim, torej castim celo bajto zdajle! :palec: xDDx

Na zdravljotek! xcheersx xcheersx xcheersx xcheersx xcheersx xcheersx xcheersx

pa se mal muzkice, evo... xmusicx xmusicx xbendx xmusicx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kdo je zdaj sefica, jaz al cigancica? xDDx :8):

No, jaz pijem teran, najprej kak pozirek, dva, da mal okusim, potem si pa 3 cm vode dolijem - ce se lohk zmisljujem.

Al pa en deci cvicka.

Lohk pa tud en snopcek.

hejj, pravzaprav si grem pa eno Zhuto oso (al kaj je ze) natocit, to je pa ultra mocno - se bo napoved pol kar sama napisala. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a z vodko ces, a ne s tequilo? x:px

Evo, ga jaz butnem, ko glih ni sefice pa se mi glih da pa sme na broju.

Picasso

no sam jaz sem resno vzela in si direkt naotcila tole Zhuto oso. :)

sam sam o.2, ker je blazotno mocna.

Cheers! xcheersx

Picasso

:palec:

Tole pa--- bo se, za zdaj je sam bolj zhgalo. x:Dx x:px

Mick pa Jacka (*jaz ko sem se viski, sem CC pila). :palec:

Jasno, sami postregli, kot v dalmaciji (al pa, jasno, v CG, al kdo ti bo, - oni? x:Dx prileteli vsi vneti? x:px)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...