El Nino 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Kaj zdaj to ne bo nihče pil.. ja no bom pa js na zdravje! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 helou..dobro jutro..nino! lahk prisedem? pa en double express Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 evo danes vama jaz prinesem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 hvala pa masažo tud,prosm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 dobiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 oki doki pashe pashe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 en čaj brez masaže ... hehehe z velkim nasmehom prosim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 evo ti aiwica Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 narbolš da klobuk mal odložim, k je tako ugledna družba pa en priklonček.... En čokolešnik če mate Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Jaz pa bi ne čaj z žganico Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 A ste mi vsi pobegnl??? Bom pa solirala...en sadn šejk si bom nardila in polna energije v pižamci skakala po lokalčku...freedom!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 hey pikipikica Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Hey baby....kako si mi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 tko tko.. pa ti? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Kaj se to prav tko tko....a mi nis zanč neki govoru, da se trudš, da si vsak dan odlično...poba, v roke se vzem Jst sm kulči...šla bi na sprehod....pa res bi en sadni bomba napitek....žejnaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 ma bom šou počas tečt okol jezera,da mal razmislm in premislm,kar mam....potem pa bom videl kako naprej.... evo teb eno sadno bombo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Uuuuuuuu, bejbi, pa kaj te je tok pretresl? Sej najbolš, ja...pejz se zlaufat, pa bo...moškim pomagajo take fore. Če lohk kej pomagam, se kr izpovej...ti bom dala ''ramo za plakanje''. Sokc je pa megastičen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 dobra tale ideja o sprehodu in razmišljanju... neb škodl... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 pikica dej še men... jz bi tud eno ramo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ok, bejbe dobita ramo, Seala bom pa na svoja nedra vzela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 nedra? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>nedra? Vidm, da res nisi za štose dons...alo spel se tečt, da ne boš sitn...pol te pa sokc čaka. Kje s pa še vidu, da je tip nataknjen...to samo ženskam pristoji, madona! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vidm, da res nisi za štose dons...alo spel se tečt, da ne boš sitn...pol te pa sokc čaka. Kje s pa še vidu, da je tip nataknjen...to samo ženskam pristoji, madona! Luna je, lunaa........... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Luna je, lunaa........... Name pa nč ne vpliva...ne včer, ne dons. V četrtk je bla pa u iber kriza...se prav, da predpiprava na luno mene zjebe....dobr, da vem...naslednjič bom uspavala za ta dan vzela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 ah sej nism nataknjen sam sm tko neki ko en zelen prvošolček nič ne vem... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.