Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah sej nism nataknjen sam sm tko neki ko en zelen prvošolček nič ne vem... Jst sm bla turšica 4 leta...kako ti lahko pomagam, malček? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Mah, klinc...res sm sama ostala...a vsi pirhe barvate, al kaj? Kr mrknl ste...se ga bom kr zapila od same žalosti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 nisi sama Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ne počutm se tko....porkafix. :xx!: Kr tkole me zanemarjate, a ? Zdej bom pa jst žalostna ratala... Še mčkn manka....hitr neki narest... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 oooo piki pikica a te lahko mal pocrkljam? pa še enga sokca s smetano ti bom naredu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 pikica pa ne bit žalostna... mal smo odsotni ... hehehe... ampak še vedno prisotni. ene par ur spanja mi manka sem ugotovila... sam kaj k mi očim kle v glavo ene lukne vrta.... da b ga!!! hehehe dejte mi enga takratkega, baje se klin s klinom zbija! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>oooo piki pikica a te lahko mal pocrkljam? pa še enga sokca s smetano ti bom naredu Ja, lahko....sam sokc bi pa brez smetane....jo lohk kam drgam daš x:DxPacka jest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 oky potem pa sam sokca.. smetanco pa bomoprestavl nekam drugam,kjer je toplo in se bo stopila... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>oky potem pa sam sokca.. smetanco pa bomoprestavl nekam drugam,kjer je toplo in se bo stopila... Ma, klinc gleda sok, pocrklej me....joj, kok bi mi to pasal zdej....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! OH, KAKO JE DOBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 lol če nis ti največja faca z veseljem te bom še bolj crkljal,pocrkljal.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ja, ja, ja...juhuhu...jst se pa crklaaaam....oh, kok paše....joj, joj, joj. Jeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Upam, da boš dolg zdržu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 hahahaha brez skrbi, sm za maratonske podvige Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Porkafix, zmer, k je najbl luštn, morm it...sm namreč na faxu in ga čez 5 min zaprejo....sorči, moj crkljavčk....morm rečt, da si biw fenomenaln...uh, kaki objemi. Se priporočam za še kdaj!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ah, ti morm še enga prtisnt predn grem Čav bav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Enga čajčka... da me neha glava bolet... ...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 raj per spi.....al pa musko nabij zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Enga čajčka... da me neha glava bolet... ...... ribica eno posebno mešanico... Jurčaj zate, da te pozdravi pridno spij wibica naj te ne moti sladkast okus, na še mal ... eto zdaj pa pojdi se uležt, naj ti tekočina prepoji telo, in blaži bolečine Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Zeleni čaj plis, mal sem utrujen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Kaj to čajnica postala odkar sm si mal fraj vzel al kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 za znort... dejte mi en pir takoj.... je treba pridet red delat. vsi bi sam čaje pa soke pil. ej a že mate une sendviče s tahudim sirom?jz rabm en fruštek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ti si opa potrebna, tkole zgodi pir? Jah,kaj češ,potreba je potreba, pa čeprov je to sam pir! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Pir za fruštek? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Zgleda da mora klin s klinom zbijat, sej veš kak je to-hardy night, pa to! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ja po hardy night,pa ful paše pir res....bljak.... :xx!: :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.