triple x 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Njej že! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 hihi whiskey for my men....a pride kdo klepetat? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Jst bom pa spet zagnojila in bom borovničev sok pila...sama v miru. Sem bla glih na sprehodu v gozdu....kak blažen mir!!!! Čist za mojo dušco... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 še ena, ki je dan preživela v naravi jaz si bom pa kr pomaranče stisnila... uh, prijetno utrujena danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Čin, Selene....jst bom kr noge na mizo dala...sej lohk, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 itak, kar po domače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Kul, kok s ti dobra. A boš tortico? Povej kero...grem iskat. Jst sicer ne bom, k bom mela vsak cajt kosilo, ampak ti z veseljem postrežm...bo pasala po sprehodu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 dobr dan vsem...js bi eno kavico z mlekom pa radensko..prosm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 o, hvala ampak ne bi... bi ti sladoled?Seal izvoli...uf zdej moram pa malce se odpočit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 O, lejga, kdo je pršu...izvoli...narejeno z ljubeznijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ne bi sladoleda...razn, če ne bo v šalci...kje drgje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ooo pikica my love prisedi se Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Evo, sladoled ti lahko postreže Seal (bo kje durugje hihi), jjaz grem pa se potopit v pisano besedo knjigmejta se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 čaw čaw selene lepo se mej Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Joj neki za prehlad, takoj :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Evo, Seal...sm se že usedla. Kr ne kolenčka tvoja Behi, srček, evo metinga čajčka z medom.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 piki pikica a te lahko pitam s sladoledom? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Če boš nežen... kje pa bo sladoled? Š čim me boš pital? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ja ti si na mojih kolenih,sladoled na mizi, pital pa te bom po žlički zelo nežno in z občutkom.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ja, bo vredu. A bi ti tud sladoled, al ti lohk kej druzga ponudm? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 hmmm kaj bi mi pa še ponudla? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Jagode? Kaj bi pa rad? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 hmmm sm skromen fant, se bom zadovoljil z jagodami iz tvojih rokic Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 To je pa lepo, da nis grebator....odpri usta...hop...a je bla sladka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 mmmm zelo dobra sladka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.