Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Tko kot jaz...sm skromna spet danes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 pa še res je! ma ti si vedno skromna ane, ane? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ma sej v bistvu sm res....sam čvekam neumnosti...zelo pogosto. Spet moja dvojčica na dan prihaja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ej pikica, če sva midva skupi potem nas je 4 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 napaka....8!!! Jst sm še riba v podznaku in opica v kitajskem - tud dvojno znamenje!!!! Tko da je že skor fuzbal team! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ..hmmmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ??????Ja? Sladoleda in jagod je zmankal...kaj bova pa zdej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 zej pa greva k meni domov, mam js doma še veliko sladoleda in jagod Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ne upam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 sej ne grizem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Pol pa sploh ne grem... Zgledaš pravi grizli...v enem ugrizu bi me pohrustal...hehe A bova samo sladoled pri tebi jedla? Kaj bova še počela? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ne bova samo jedla,bova tudi lizala....sladoleda seveda...pa z lego kockami se lahko igrava Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Kul. Tega pa res že dolg nism počela....bi prov pasal se mal na nivo otroka spustit in uživat v brezskrbju....kok ti veš, kaj mi paše! Dobr si, res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ej lahko greva vn na zrak v peskovnik Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 A mivko jest? Lohk potičke delava....al pa peščeni grad...si zgradiva sanjsko hiško? Guncat bi se šla....ti bi pa porival...gugalnico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 hahaha js te bom porival... na gugalnici ups, gugalnico hmmmm... ja sanjsko hiško bova zgradila za vse brezdome ptičke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Iiiiiiiiiiiiiiii, kok sm vesela. Pa srečna trenutno, mi dobre filinge vzbujaš. Gugam se....porini me....mislm, gugalnico....joj, kok svinjava! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ja seveda svinjava, če sva pa iz peskovnika prišla Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Zdej bi pa ležala na pesku in te za roko držala in te gledala in se smejala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, Seal...sm se že usedla. Kr ne kolenčka tvoja Behi, srček, evo metinga čajčka z medom....ii tenx, da komaj diham Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Sej ti bo čajček pomagu! Pa mal pomaranče papat, pa bo. Pa zavij se ponoč, ko greš spat...da se boš spotil! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej ti bo čajček pomagu! Pa mal pomaranče papat, pa bo. Pa zavij se ponoč, ko greš spat...da se boš spotil! Ok bojo mi še malo vilinski simboli pomagal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Zmejnenu...kr vilince zapros. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ok, sej jih mam simbole za pas zataknjene nimam žepov Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Jz bi en pir!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.