Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>:D a je lahko tud Jurčkov čajček? :D na posebi zate tole moreš spit :P da ti bo bol bradica poganjala :D...

No ok, da vidim kaki je ta jurčkov čajček :P

Hm za bradico pa ne rabim, jo itaq že mam - preveč za moja leta x:Dx x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Ajd ženo kuhaj kafu x:Dx x:Dx x:Dx

Hja to ti je to če si dolg pokonc pa si pol nasledn dan čist v "whooooppa" moodu x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Mmm.... kako mi zadišiš hihihi voham da že laufa kofi, man that feels good x:Dx ....wow pa še muffina si mi zravn prinesla, zdej pa ne bom mogla kosila jest če ga pojem ampak....ah the hell luv muffins x:Ix x:Dx

Thank u x:Xx

Mnja Katja sm ugotovila že, da je bitching combination, kolk bi blo hudo če bi se v živo našli, bi blo treba kr cel vikend rezervirat....Caffe Lunca bi se dvakrat napolnila in spraznila predno bi se pobrali proti Fuđinam pa še to grem stavit, bi ene nadaljne 2 ali 3 ure stali pred blokom pa se "poslavljali" x;)x

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ja itak da so mnjamc :yumy: x^x se vid da so še topli direkt iz pečke x:Dx čokolada se ravn dobr ven cedi :palec: :palec: :palec:

Evo Katja še Ninču enga x:Dx pol pa še ti prisedi da mal poklepetamo x;)x O VREMENU hahahahahha

<{POST_SNAPBACK}>hehehe a se mi ne vid da sem že vsa penasta okol ust... prnes! hitr! lačnaaa... .hehehe...  :yumy:

Vid,vid, pa kr ornk! x:px x:Dx

Easter Bunny, bo treba jutr ikono menat,zajci grejo spat do druzga leta, al pa u lonc, zdej se pa kr odloč! x:Dx

Če se odločš za v lonc, te bom prpravu na moj posebn način-s korenom in jajčki(to se glih rima z zajčki) x:px x:Dx :vragec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>on je zajčice ... hjaja to se zgodi če fant preveč bere play bunny

Mogoče je pa clo sam en bunny x:Dx

Heh zdej sem se pa spomnila na tisto reklamo od Mobitela k unedva kampirata zuni pa dva zajčka ....ekhm....aja ja uživata v naravi x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...