El Nino 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 uh glej tle mam že dva v roki na naj bo en zate Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Thanks! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 en metin čajček Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 a je lahko tud Jurčkov čajček? na posebi zate tole moreš spit da ti bo bol bradica poganjala ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 pIVO Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 They wish.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> a je lahko tud Jurčkov čajček? na posebi zate tole moreš spit da ti bo bol bradica poganjala ...No ok, da vidim kaki je ta jurčkov čajček Hm za bradico pa ne rabim, jo itaq že mam - preveč za moja leta Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Ajd ženo kuhaj kafu Hja to ti je to če si dolg pokonc pa si pol nasledn dan čist v "whooooppa" moodu Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 WIIIIIIII!!! Coffee on the way!!! Čist že naspidirana! (mislm, sploh ni zdravo niti normalno, da se midve najdeva na chatu.... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Mmm.... kako mi zadišiš hihihi voham da že laufa kofi, man that feels good ....wow pa še muffina si mi zravn prinesla, zdej pa ne bom mogla kosila jest če ga pojem ampak....ah the hell luv muffins Thank u Mnja Katja sm ugotovila že, da je bitching combination, kolk bi blo hudo če bi se v živo našli, bi blo treba kr cel vikend rezervirat....Caffe Lunca bi se dvakrat napolnila in spraznila predno bi se pobrali proti Fuđinam pa še to grem stavit, bi ene nadaljne 2 ali 3 ure stali pred blokom pa se "poslavljali" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Hehehehe.... ja men se tud tko zdi..... Jah no, enga muffina boš pa že pojedla no.... Tile so prav moji, lihkar spekla. A je dober? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 u js bi tud enga mufina kaj bo dobrega ladies...? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Ja itak da so mnjamc se vid da so še topli direkt iz pečke čokolada se ravn dobr ven cedi Evo Katja še Ninču enga pol pa še ti prisedi da mal poklepetamo O VREMENU hahahahahha Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 a takolele mufni pravte? hehe zdej morm pa u kuhno pogledat kwa dogaja... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Evo, Nino, še teb enga, dokler so še topli in sveži, Aiwa, če češ, lahko še tebi prinesem? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 hehehe a se mi ne vid da sem že vsa penasta okol ust... prnes! hitr! lačnaaa... .hehehe... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 a gre še kdo klepetat al bom kr sam na chatu... uh ena lady je pršla Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a takolele mufni pravte? hehe zdej morm pa u kuhno pogledat kwa dogaja...mi jim pravimo čomfi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe a se mi ne vid da sem že vsa penasta okol ust... prnes! hitr! lačnaaa... .hehehe... Vid,vid, pa kr ornk! Easter Bunny, bo treba jutr ikono menat,zajci grejo spat do druzga leta, al pa u lonc, zdej se pa kr odloč! Če se odločš za v lonc, te bom prpravu na moj posebn način-s korenom in jajčki(to se glih rima z zajčki) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 ka le ti zajčke ješ? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 on je zajčice ... hjaja to se zgodi če fant preveč bere play bunny Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>on je zajčice ... hjaja to se zgodi če fant preveč bere play bunnyaaaaahhhhhhaaaaa Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Točn tak, sam zajklce! Najprej obližm, poližm,pol pa zagrizm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>on je zajčice ... hjaja to se zgodi če fant preveč bere play bunnyMogoče je pa clo sam en bunny Heh zdej sem se pa spomnila na tisto reklamo od Mobitela k unedva kampirata zuni pa dva zajčka ....ekhm....aja ja uživata v naravi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Hehehehe,ja uživata u nulo! Ti si tud neki štirinožnga, pa na vseh štirih,ne? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.