aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 tko jz sem se naspala. kwa bom pa zdej počela? hehe bom že neki najdla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Jutr boš pečenka,če boš zajklca ostala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 no dobr me zapeč k sem rada hrustljava... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Nč bat, boš čist po mojm okusu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 sam da ti bom v užitek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Najbl u slast! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 potem me lahko kr prec spečeš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Ma ne, za dons mam že dost,sm že trikrat,jutr na tešče si lohk zate cajt vzamem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 zjutri? prov men tud odgovarja... se lahk ta cajt pripravim na pečenje.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 To te bom že js, ti se sam gladko obri, da mi novjo dlake med zobe hodile! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 za to je že poskrblen... gremo pa lahk prevert... da se ni kšna kje izmuznla... hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>To te bom že js, ti se sam gladko obri, da mi novjo dlake med zobe hodile! pa da bomo on topic pol še mal pofotkej tole Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 kwa on topic... sej smo u kafani... al si raj kšn koktejlčk prpravm? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>za to je že poskrblen... gremo pa lahk prevert... da se ni kšna kje izmuznla... hehe Ja, kr dobr poglej, sm zlo natančn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Klapa.... zadno rundo prosim.... js grem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 neki močnga da se zbudim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Whiskey on Ice?... js bom pa en banano breskov sok.... torej mojo bananco v eno breskvico pa fajn pomešat... mmm ne pijem več... ni isto odkar micka ni hjaja damnit Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 še enga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 dej no dej, sej si že vsa črna ta je zadnji zate... lej jo bitch me je prehitela po objavah.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 a sem ti rdeča bl všeč walda da sem te prehitela... spidi brzič Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 sej taka zajčica... hehe js sem pa pridna želvica Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 No, če vama je kej lažji...jst vama tud do kolen ne sežem po objavah....zdej sta pa lohk važiča....a bom kej za pit dobila al kaj? Kje je Mick? A ma dopust? Matr, pa tak kelnar...bom kr sama enga kakvčka....bo še kdo kej? Dobro jutro vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 o pikica.... br jutrčk... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Jutr,vsm! Aiwa, zdej pa ni več velka noč, lohk tega zajca nekam pošlš do druzga leta! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Jutrček!jz bi pa čaj prosim,hm....rooibos-bela čokolada,borovnica...hvala Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.