Danda Luna 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Js tud ne kave. Sam kapučin pa. Tisti iz vrečkic V gostilnicah je premočen... in prevoden! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne. zakaj? ti tud ne hehe... evo vidiš...še ena skupna lastnost... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 danda luna...še mal akupresure zraven, pa boš k nova... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 O aiwa... da se me končno nekdo usmili! No ja, kaj zmrdujem, mi je včeraj sodelavka zmasirala glavo. Sam lasje so pa potem bili šrtleči... eh, pa kaj pol! tale masaža res paše... aiwa, ole! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 uuuu glavo? jz sem se včeri tko fajn skrtačla k se že dolg nisem in je ful pasal... jz tud rabm enga najdt da me bo po glav čohu... hehe sam še kadit nehej amis, pa bove čist usklajene Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>danda luna...še mal akupresure zraven, pa boš k nova... a, Amis, zdaj me pa že razvajate... tale kavarna je pa res fajn!!! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 glavo ti lahko zmasiram....kar se pa kajenja tiče bo treba pa še mal počakat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 a ne, danda luna ...no tkole, zdej še tole z aiwo končam, pol grem pa še mal delat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 enga za dobro jutro.... tazga močnega torej mleko s cukrom hihi pa mal benkota vmes fajn premešat pa dve ledeni kocki notr, pa vroče naj bo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 eno črno kavo plis Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Mene pa fuuuuuuuuuul zebe...kle v pisarni so nehal kurt...roke mam k led (mogoče pa to kej druzga pomen ).... Tko, da bi nega čajčka, da se pogrejem....bom sama spedenala, k vidm, da nbenga ni.... Behi, če si še kle, ti nardim kavo. Ja, Aiwa in Amis, jst tut kofeta ne pijem....3 frajerke na kupu...matr smo dobre....kadim pa tud ne...cigaret... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 viš... jz sam virtualne... tile so pa carski še tkole špeglčke gor pa je... heheheuna masaž je bla tok gud da me je kr mal zmankal.... tralalalala.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 A ti se tud masiraš tuki? Po moje bi mogle masažnisalon odpret...kaj pravš? Masažni salon pri zobatih kurah...cew biznis! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ej... pr tolkmu prometu... pišuka a veš da res? hmmmmmasažni salon, kako čva ga pa imenvat? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 PR ZOBATIH KURAH A ni dost očitn???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 A kdo vidu mojo šefico? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Lej ga, miceka našega...kje si ti? Jst te morm skos nadomeščat!!!! Porkaduš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Je videt, da ti ni težko. A šefico tud masiraš namest mene? ......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 šefice pa dons nč vidl.... tlele mamo sami žurko hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je videt, da ti ni težko. A šefico tud masiraš namest mene? ......... Kva pa štrajkaš....sam si si kriv...prid na masažo v salon pr zobatih kurah....z Aiwo sva ga na frišn odprle....mega zadeva, stari! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 itak da bove tud tvojo šeflco zmasirale če bo pršla... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Pa potrudta se, ne ......da se bo pol ona na meni tud..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 hehe a tko bi ti... no prov... sej zakwa swa pa odprle salon... zarad lepšga zih ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Ti jo kr v salon prpel, pa ti bova dale proste roke...jo boš kr ti zmasiru.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.