aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 spljoh ni švoh ideja... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Čak mal, zdej bi pa kar zabušavala .....pih . Šefico mick-ena masirava v skladišču cafetarie, tu pa ste vidve ta glavni.... Al bi ti raj naju masirala? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Oba? Ne bi blo fer, k bi se bl k enmu nagibala, drugo pa zanemarjala....dej, no....koga bi pa ti masiru, če bi mew na izbiro...bejbo al deda???? I thought so... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Eno kavico plis...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oba? Ne bi blo fer, k bi se bl k enmu nagibala, drugo pa zanemarjala....dej, no....koga bi pa ti masiru, če bi mew na izbiro...bejbo al deda???? I thought so... ...naju z mickenim sm mislu, smotka.... Ni dvoma koga bi jst.... Riiiiibica ....evo kafice.....da mal delam spet.......sam še sam za spešl gostje.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ajaaaaaaaaaaaaaa...sej ti pravm, ta blond dan mam...a jst tud kej za pupat dobi...ne, nč beljakovinskega ne bi...sokca....pomarančnga, naravnga...mljask. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Hvaaaaalaaaa Mick..... Sam res, kje je naša šefica??? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Ekola, ko me dans tko vedriš ..... pomarančni sok ...z blaženim nasmeškom in Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Iiiiiiiiiiiiiii, rožico sm dobila....to mi pa res že dowg ni nben prnesu. Hvala, Mick. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ....no, pa še na nosek. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Hwawa....joj, kok me dons razvajaš....sej mi prov paše. Zdej pa dost...bojo ostale punce ljubosumne....pejt se z ostalimi ukvarjat...jst sm dobila današnjo dozo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Oho, tebe pa je zlo lohk zadovoljit..... Al se še za koga šparaš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Oboje. Sm z malim (ne majhnim!) zadovoljna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Torej...z malim djedom in vlkim onetom? Al kak? Pismu, zdej pa sm odj..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 jz bi neki močnga za zbudit se.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 V mejah normale se pogovarjamo...ninujno, da si vilki ded...lohk sam 175, tok da si mjčkn večji od mene...hehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 No, torej sm spet v igri..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Da te nov šefica slišala...boš letel! Grem jst namalco....mjam.... papa....se beremo kasnej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 kok si pa ti dolga? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 170 zdej pa res grem.... al si v globino misnla? Ne vem...nism merla... ADIJOOOOOOOOOOOOOOO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da te nov šefica slišala...boš letel! Grem jst namalco....mjam.... papa....se beremo kasnej! Ah, jaz sem že v oblakih, ko jo sam vidim...... Sam mava mi2 spešl agriment, don vori for me.... Pismo, mam privide....sem prebral....."grem jst namickenega...njam..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 hehehehe....jz sm pa mickena... hehehe... aja za v globino tud jez ne vem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Uh, jaz pa še bolj mickena.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 aja? še bl mickena? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Globina ni pomembna, bemu.......za mickene ste ziher glih vredi, za velickene pa fleksibilne, bemu ste to ve fajn narjene, zakaj še nismo tipi tko? Jst pa sm glih prav za ta mickene.....176 Kaj....ne, nisem napisal 17,6....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.