ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst pa sm glih prav za ta mickene.....176 Jah, Aiwa, kokr se spomnem, si višja od mene..... pismu, jaz mam bogih 158 PA POL! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 hehehe PA POL!!!! ja pa maš res da sem en mau večja hehehe 161 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 158? Hihihihi......men pa to ful luškano, sam rajš ne bom povedu zakaj..... Uf sorry....."pol" mi je ušlo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 a ne? men je tud mejhno kjuti... čeprov dec more bit velik! da se skrijem v objemček... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Hehehe.... nimam težav s tem, da bi bli tipi manjši od mene.... Mick? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 jz tud ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Jaz sploh nimam nbenih težav z velikostjo Bejb, sm mislu . Evo, če pogledam moje take res lbezni......prva je bla približn tolk k jaz, druga okrog 1,60, tretja tud tu nekje, mogoč mickeno več, zadnja pa pribl. 1,80......No, tak približn je blo tud s tistimi, ki smo kao sam mal hodil.....velik manjše, enake, večje......ni pomembno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je videt, da ti ni težko. A šefico tud masiraš namest mene? ......... nben,nkol,nker namest tebe.oh,a bova eno kavico na terasici spila,glih mam eno mini pavzo.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Cigančica!!!!! Kaj, vabljen je pa samo Mick?? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 težav tud jz nimam... sam rajš mam velke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Heh, zate je že marsikaj lohk vlko. A si imela kaj druzga v mislih? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> nben,nkol,nker namest tebe.oh,a bova eno kavico na terasici spila,glih mam eno mini pavzo.... Mah končno si tu, no Veš de....hm, neb mal še v skladišče pokukala? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Eno vročo čokolado(Sex on the beach) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Sam, da grem za 5 min na malco, pa se že o ....pogovarjate....tko se dela!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 No problemos.......na kteri plaži se dobiva? Ekola, mi2 sladka za Conteso.........vroča čokolada in mick Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Eh, sej...mene s pa spet žejno pustu...zdej se bom pa kujala ene par sekund...sm že ok... hit en breezer ananas.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, sej...mene s pa spet žejno pustu...zdej se bom pa kujala ene par sekund...sm že ok... hit en breezer ananas.... mmm mava podobn okus... brez kave... z ananasom hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Evo, kujončica ....breezer ananas......še kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Aiwi...soul mates! Mick...hvala, pa nč druzga ne bi dons, hvala, sm že vse dobila...pejt, razdaji se okol.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 hehehe razdaji se okol... pa paz da te kdo ne izkorist... hehehe ... pa žlehtnobo za na šiht špari..... soul mate kura... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 A novš nč masirala? Jst sm salon odprla za pol urce! Alo, marš delat! Mick, ti tud! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 kwa sikaš... sej sem že tm... jz sem tud za pol urce... pol me ene 2 ure nav... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 sik, sik, sik, sik....sm kača dons....sik, sik...kva me trga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 trgaaaaa trgaaaa.... hahaha.... hopsasa... kačika nasikana..... ej a nisi drugač ena zobatka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 jst lohk svojo podobo po mili volji spreminjam...tko da....ne se hecat, k bom hudičk ratala, pa bom vse dušce odpelala....hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.