Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Nč, čakale ne bova, ali pač. Jaz si bom kar kavico sama postregla, jo še tebi nardim? Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 No pa dej še meni naredi... hvala. Grem pogledat če je še kje kaj sladkega ostalo. Boš tudi ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Evo ti kavico. Si našla kaj sladkega? Zraven kavice bi pasal. Mmmmmmm Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Js bi nekaj, da me spravi k sebi, pravzaprav k delu... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Še teb eno kavico, ko sem glih pr deli? Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Misty .... piškotke sem našla Mmmmmmmmm paše zraven kavice. Danda Luna.. vzami še ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Mmmmmm Hvala, mam rada ta čokoladne. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 no sam kakšnega mi tudi pusti . Kako je dobroooooooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ja seveda , je treba pol še na kosilo. x!x Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 kakavček s smetanoooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Dobiš. Se prav v ta vlko šalco? Se še mal uvajam. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 še men prosim, k že glih delaš...dvojno črno brez......da bom mal bolj na poskok, kr spi se mi...komaj se delam, da sem budna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ti kar mal zakinki, tačas pa jaz kavico skuham. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 jaaa ta velkooo pol lahk pa kosilo kr preskočm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ti tudi maraš velke Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Saj ga lahko tud sam pol spiješ Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 a sevede. kwas pa misnwa sam če je prevelik pa tud ni v redu... k pol t je lahk slabo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 hja, morš bit previdn ja, da ti pole bole ne zaškodje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 OK Ti bom pa nardila kakav v šalci za kavo. Bo tko v redu? Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 sej zato naj bo srednje VELIK. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 veš kaj men daj enga ta kratkega, nimam več cajta čakat...morm letet Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 čarovnica kje maš pa metlo parkirano? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 nisi vidla..zraven tvoje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 lia sam zate. Ja kaj pa sploh bi od takratkega? Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 za lio en sadjevc. da navš slučajn moje metle uzela namest svoje... k moja je MOJA. ma posebne dodatke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.