ribica Katja 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Čin! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 br jutr... jz bi en sadjevc... da mal razkužm... vse skup... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Waiter, bring me water... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Meni pa en o limonado, prosim. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 jz bi še en kakav s smetano pa velik cukra... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Waiter.... bring me your waitress Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 A z ...al brez...? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Z... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 s čim? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ti si kr vzami čas- mi ne gremo nikamor . ti skuham kavo, čaj, kakav? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>s čim? Smetano... Evo Mick pridi sem častim Jacka... prisedi Mickey se bomo pomenili mal o "tekočih" stvareh.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 .... Na zdravje... čin! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Dobiš takoj .Ti se samo razkomoti. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Bemti,pa kaj vedno sam ta tip tule streže..? :xx!: Pridem zjutraj, v upanju, da zagledam kaj svežega...pa evo.. En earl grey, pa časopis, prosim Pa drugega kelnerja x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Kaj pa če te malo zmasiram, Mick? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Če sem že na vrsti..prosim eno veliko skodelico kave+mleko+sladkor....vseeno kdo postreže, v tem hipu je kofe važn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 lahko jaz, mIck naj še malo počiva. Takoj dobiš. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 sorči-ti kr mick. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Prav. Boš sede al leže? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 zmenjeno. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Človek pride sem v dobri veri, da dobi en čaj za dobro jutro, pa naleti na masažni salon in svašta... No, bom pa obrnila ploščo... Micki, ...lahko en čajček dobim?saj, ko pride pravi, ga bom že brcnila ven Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 sej lahko tebe tud zmasiram, če bi ti pasalo. .Samo na izpit se grem prijavit...ko pridem nazaj Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 DOBRO JUUUUTRO vsem lepo jutro,grem mal na teraso .....a prisedete....bomo mal casopiske prelistal.... uuu,mick ,a si ti kr z nocne danes spet na jutranjo uletel.prit ,lepo usedse,spit eno kavico mi lepo skupi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 hehehe.... jz bi tud mal kšn cajtng prelistala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 men pa kamiličin čaj da se pomirim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.