Mick 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Sm reku razposajenka, ne trapasta Evo, enga Killkenya al kak se že napiše, za spremembo....in zate Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ok pol pa nisem tra tra trapasta.... sem samo razposajenaaaa jihaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sladka in mokra? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Mick pa kaj ti delaš? Boš vse splašu. Ko sem jaz dopoldne stregla, ni blo nobenih polomij Ja mogoče zato, ker še nismo točil alkohola. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ...ki kaka polomija, tu je prav fajn čaga. Kaj piješ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Hm, se še nisem odločila. Ja veš kaj kar eno kavo z mlekom bom ruknla, ker bom dans verjetn dolgo pokonci. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ok. Kava z mlekom zate, pa en dupli jack zame , k je petek .......in k sem v šoku mal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 zame pa en jagodni sokec Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok. Kava z mlekom zate, pa en dupli jack zame , k je petek .......in k sem v šoku mal..... Mal pas ti s tem Jackom, da novš pol konc šihta za šankom ležu Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 itaq bom pIVO a bomo kej densal? romantiko zganjal? no no no... kwa bomo dons počel? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 eno kavico bi prosim pa vodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Seal! Prnes mladi dami kavico pa vodo .......pol pa si frej . Bom jaz prevzel .......strežbo ostalih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 No jz pa bi en kofe z Mickom......... kje pa kdaj?? x:Dx Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Sedaj in tu. S tabo na kavo vedno, kamorkoli želiš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Eno CC Colo Pa kr vse skup racunaj! Itak Mick placa Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Tea please ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Pa ja, častim ....pa to sam zato k niste pleh pičke. Evo...cc...ccccc.....cola in tea za našega fajterja santosa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ...se jaz, se jaz!!! ..js bi pa en pravi cajcek z mlekom.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Deja vu. Ponavla se cetrtek...Koma strica Toma. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Men pa kr en gin šveps , da po kosilu mal dušo prvežem Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Ojla, rdečka ...izvol čajček z mlekom , Misty gin-šveps, ekola, pa men en jack, pol pa se uštulim k vama, da rečemo kako krepko.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Kok si ti prijazen. In kaj boš povedal Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz bi tudi kaj močnega Bil naporen dan Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Kva je zdej to? A mate zaprt klele? Hitr en dobr, penast, vroč kakav....alo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Grem kr drgm na malco, k je kle tok zanič postrežba... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.