Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ti želim, da te ta prav v sanjah obišče. Ajd Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 jaz bi pa nekaj za želodec, ker mi je česen obležal v enem kotu. Pa čisto sama bi sedela dokler me ne mineta bolečina in zadah :xx!: Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Bejž na wc! Pa se sprost Jaz ti pa bom eno tavžntrožo pripravu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Vlki.......jagodni sok.... predvidevam Zvizzzzzzzzzzzz.....ekola, je že tu........zdej te pa bom mal gledu kak uste načobiš in potegneš.......po slamci....in mal zasanjaru spet Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 ok, sem že malo boljše. mi daš zdaj 1000cvet? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ekola tavžntroža pa še ena za dokončno bolše počutje. Ti bi tud dal, pa si nisi zobkov umila.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 hvala, mick...mi je odleglo, zdaj mi gre pa na smeh Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 S tvojga prstka vedno..... Al ahk še mal z jezička? Mam tud jagode ful rad..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala, mick...mi je odleglo, zdaj mi gre pa na smeh Hihi.....tu maš zobno pasto pa krtačko.....pol pa se smej kolk češ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 .....pa kaj zdej jeziček julijani daš probat , bemu, meni sm mislu.... Dobro te, bom pač prstka cuzal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ajd pejd, jst tak morm it delat......pa mi tolk ni :xx!: . Pa nauč se kej , da boš mi pol pravla, k naslednjič prideš.....saj prideš še kaj, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Da po dolgem casu spe mal tlele v kavarnico skocim..sem tko lena danes.. v bistvu bi ful pasal tistle jacuzzi.. Pa en sampanjcek z jagodo zraven.. ko pa zaspim, naj me pa nekdo v posteljo odnese... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Oooooooooooo alianca . Viš, ko te nič ni, pa morm ponoč peš domov hodit...... :xx!: Jacuzzi bo kmal, se lohk kar slečeš ......šampanjček, še dober da sm Diani mal jagod skril ......Hm, a v posteljo te tud naj pol jst odnesem? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ooo, Mick O, super, pase tole... Ja, ce ni druzga, me lahk pa se v posteljo odneses.. pa ne me zbudit x!x Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Jaz te ne bom.....za mickenega pa ne garantiram. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 kr zmenta se... lahko me pa zjutraj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ok. To bo te pa ziher on, k je vedno pred mano buden...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 dej pejd ti delat ze enkrat, no... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Hehehe.....a to pomen, da te morm v jacuzziju mal zmasirat? Bemu, to bi velik rajš delal......morm jst profesijo menjat.......pravo sam honorano, naša kafetarija, maserstvo in vsakovrstna strežba lunatk pa redno.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Mick,prosim, če mi prineseš en gin-tonic, zdajle sem ga potrebna! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 ...hm.....če si ga zdej potrebna ga pa zdej dobiš ...evo gin-tonic Bemu, kak ti mene na eno spominjaš na tvoji ikonci Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Na katero pa? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Na eno bl tiho reko k je Niagara...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 In kako se ti zdi? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 To bi pa mogu v živo prevert Tak bl opazna, bl niagarska, nič več tiha.......bl ti paše , definitivno. A maš še kako fotko? Tako, bl smejočo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.