sanjalka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Mick... kaj pa vem...če se samo ne delaš,da se bojiš ... A lahko en sokec zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danda Luna......evo mene in ledena kava No, končno... kje si hodil tak dolgo? Zdaj prav razmišlam al si ti bolš al ledena kava Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Sanjalka, js nimam sam vročine js gorim,... a lahk tečem skoz tvoj "sprinkler"? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjalka, js nimam sam vročine js gorim,... a lahk tečem skoz tvoj "sprinkler"? Se mi je zdelo, da bi ti tudi tak tretma.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Tretma? uh ja no prav pol pa tretma... če je tolk prijetno, mi je prav vseeno kako ga imenuješ :D Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Prav Nino ... prijetno to pa je ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, končno... kje si hodil tak dolgo? Zdaj prav razmišlam al si ti bolš al ledena kava Očitn ne gledaš vame, če se to sprašuješ.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>iiiiiii, še en mi je dal. hahahahvala mick, se je prav prilegel ta ... čajček A boš zmogla oba? Mene pa čajček, mislim..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj prav razmišlam al si ti bolš al ledena kava hehe kako enostavna izbira.... Mick, Mick, Mick, Mick... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hihihi suhceni, škoda da nisi bejba.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Sokca bi. ........... moram sama ponj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sokca bi. ........... moram sama ponj? mam js sokca tlele lih zate... postrežen z nasmeškom Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Kaki lepi beli zobki. ... hvala prav zlat si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 MA zate tud srebrn čestitam za 1500 objav Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Prav kot želiš ..... bodi kar si.... Hvala sploh nisem opazila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ja.... bi praw rabla zdej neki..... Jacka.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jst tud. No, pa dejva enga skup.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Pa dajva. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Saj je že čas, da kako spet rečeva ne. Sam morm mal distanco držat, da te ne okužim ......kar bo živa muka. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ja ja... vsi k šnaku, danes js častim.... Čin! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Evo mene....en litr soka z vodo, k sm že čist preč.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Men pa ni noben čestitu , k sm dons tisočko prešla..... Zamerm! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 jz grem pa u garadaland sem lihkar zvedla!!! jupiiii! čez 14 dni! in to ful fajn družba!!! waw! kul. noro. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja ja... vsi k šnaku, danes js častim.... Čin! Čin Nino ... zate vse naj naj ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men pa ni noben čestitu , k sm dons tisočko prešla..... Zamerm! evo 1000 ml, zate k si prešla 1000 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.