Freya 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 o, fak, Nino je častu, mene pa ni blo Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Saj si je odprl račun, ti si kar prvošč ....apcihaaaaaaa ....en čaj z rumom bom, bemu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 čeeer jaz bi pa en multivitamiski sokec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ooooo, osamljena leptička ......izvol, multivitaminski sokec zate.......a če pijem te sokce bom tud tak seksi k ti ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ooooo, osamljena leptička ......izvol, multivitaminski sokec zate.......a če pijem te sokce bom tud tak seksi k ti ? ooo hvala mick ja morda pa res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 No, te pa ruknva enga skup Čeprav ko te gledam, bi mi skor jack bl pasal.... Pa en hladen tuš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja ja... vsi k šnaku, danes js častim.... Čin! Vse naj naj ti želim čeprav z zamudo, ampak iz srca. <{POST_SNAPBACK}>No, te pa ruknva enga skup Čeprav ko te gledam, bi mi skor jack bl pasal.... Pa en hladen tuš Si se ohladu pol pa men eno kavico za po kosilu. Bo prov pasala... Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Nism. Še vedno me vročina kuha. :xx!: Evo, kavica, ki bo prav pasala.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 evo kavice turske....častim ...smo zmagali ,,,,, razlika v golih 8 proti 0, verjetno zaradi moje raglje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Oooo, te pa proslaviva......en čaj z rumom si daj, Mick Kaj zravn kave? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 e obljubil sem da če bom sprejet v srednjo šolo, povabim forumce na pijačko to smatrajte kao predjed No ok, sam da povem komu bom plačal Julijano, aiwo, mystico, zasavko, recimo spelco, sanjalko, našo ribico katjo , seal, pikico pikico, SmartyM , selene itaq ,meadhoriel, šivo, amber, tamaročko , pa še mon - soon Drugi ste tudi vabljeni, ampak pijačo boste si morali plačati sami Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 uuuu jz sem pa povablena!!! pa še častijo me!!!! tralalalala hopsasaa... šlik šlak šlok korenček.... tralalalalalal aja zdele bi pa en banani šejk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Jutro Kavica z mlekom Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ewo kawica z mlekom..... še kej? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ewo kawica z mlekom..... še kej?Kozarc vode ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Jst bi pa tako vitaminsko bombo, k jo majo na bledu...mmm.zmer, k grem tja, si jo prvoščm...banana+pomarnča+ananas...mljask...usodna kombinacija zame... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 jah pol ti jo pa prec zrihtamo. čak skočem po eno šalco Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Jz bi pa eno kavico.... mmmm.... pol se pa spravim učit. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Čaj, plosm ..................pa eno tavžentrožo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 En čajček bi, da me malo segreje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 kwa ste vsi tok zmrznjeni? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Ooo, sanjalka ...a ti tud apcihaaa? Aiwa, dej nas zagrej mal... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ooo, sanjalka ...a ti tud apcihaaa? Aiwa, dej nas zagrej mal... O Mick... ne vem kdo me je nalezel , danes sem že petmilijonkrat kihnila in porabila že dve toni robčkov... :xx!: Aiwa vroče čajčke prosim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Hehehe, zgleda, da se dost gibam okol, ko vas kr neki začelo kihat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Kozarček Traminca! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.