Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ooooo Contesa  x:px .....evo traminc, pa še jaz bom enga  x:px A tist klicaj pomen, da to bil ukaz?  :inocent:  x:o)x  x:Dx

Ja, to pomeni, da takoj! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa kak muškat :8):

Sladki,rumeni, bi bil tudi pravi! x;)x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Kravica je na sprehodu, evo kavice.... x:o)x Streže pa .....men se zdi, da je Misty dans na vrsti  :vragec:

A res, pa glih nimam več časa tuki bit. :sori: Bom pa pršla opoldne nadomeščat, OK x?x Še to kavico bom kar z exala. Mejte se fajn, cao. x:Dx x:Xx

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

Nekaj, da me zbudi, samo ne kave! :xx!:

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Te pa se potrudi, da bo tko.  x;)x  :palec: Tak da.....tu maš en bloodimari, rukn, pol pa na delo veselo.... x;)x  :vragec:  x:px

Hjaja... Bottoms up... :vragec: ahja... en bananin/breskov sok prosim sm lih prav žejen....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Men pa Mick hitr en pol litersk kozarc soka, da k seb pridem, pol te pa zamenam. x:Dx Si mel kaj gužve x?x Ja kva je s tem folkom, bodo dons sam kavice pil, pa to x?x Zdej ko je zunaj sonček, bi pa lohka šli na teraso, pa kak pir spil, ne x?x x:Dx

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

<{POST_SNAPBACK}>uuuu jz sem pa povablena!!! pa še častijo me!!!! tralalalala hopsasaa... šlik šlak šlok korenček.... tralalalalalal xsmx

aja zdele bi pa en banani šejk x:px

Jah valda da si povablena xokkx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...