Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Ooooo Contesa .....evo traminc, pa še jaz bom enga A tist klicaj pomen, da to bil ukaz? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, zgleda, da se dost gibam okol, ko vas kr neki začelo kihat.... A ti to nalašč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ooooo Contesa .....evo traminc, pa še jaz bom enga A tist klicaj pomen, da to bil ukaz? Ja, to pomeni, da takoj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, zgleda, da se dost gibam okol, ko vas kr neki začelo kihat.... Ližeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 A sol? Dans si delam kosilo z njo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Uh Conti a lahk prisedem? gledam tvoje rame pa laske pa mislim da boljš da se usedem.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ližeš <{POST_SNAPBACK}>A sol? Dans si delam kosilo z njo..... Kter že danes tuki streže Jaz bi tud eno kravico....ups kavico z mlekom. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Kravica je na sprehodu, evo kavice.... Streže pa .....men se zdi, da je Misty dans na vrsti Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, to pomeni, da takoj! Kaj pa kak muškat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa kak muškat Sladki,rumeni, bi bil tudi pravi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kravica je na sprehodu, evo kavice.... Streže pa .....men se zdi, da je Misty dans na vrsti A res, pa glih nimam več časa tuki bit. Bom pa pršla opoldne nadomeščat, OK Še to kavico bom kar z exala. Mejte se fajn, cao. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Torej, en drink... bloodimari Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Prišla, pozeksala , šla. Kaj je suhceni, maš mačka al bi ga jutr rad mel? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ližeš Ne okol govort... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prišla, pozeksala , šla. Kaj je suhceni, maš mačka al bi ga jutr rad mel? mam mačko, in bi jo tud jutr rad mel... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Te pa se potrudi, da bo tko. Tak da.....tu maš en bloodimari, rukn, pol pa na delo veselo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Nekaj, da me zbudi, samo ne kave! :xx!: Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Sm že tu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Meni pa eno kavico ... sem skoraj pod mizo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te pa se potrudi, da bo tko. Tak da.....tu maš en bloodimari, rukn, pol pa na delo veselo.... Hjaja... Bottoms up... ahja... en bananin/breskov sok prosim sm lih prav žejen.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Men pa Mick hitr en pol litersk kozarc soka, da k seb pridem, pol te pa zamenam. Si mel kaj gužve Ja kva je s tem folkom, bodo dons sam kavice pil, pa to Zdej ko je zunaj sonček, bi pa lohka šli na teraso, pa kak pir spil, ne Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Tu maš liter , sam zdej pa se lot dela.... Jst nimam cajta dans. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 en anansov sokc bi 2dcl... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuuu jz sem pa povablena!!! pa še častijo me!!!! tralalalala hopsasaa... šlik šlak šlok korenček.... tralalalalalal aja zdele bi pa en banani šejk Jah valda da si povablena Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Prosim za en Rooibos čaj-borovnica,bela čokolada....da se malo sprostim! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.