Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

Ti si pa kolegica od Conti, če se ne motim!? Jaz tudi, verjetno si že slišala zame?

Bom pa še jaz en tak čaj kot ti,pa da malo poklepetava,če je že virtualni lokal pri roki!

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.
Deli na socialnih omrežjih

Ja sem ja,ne motiš se.Sem slišala zate. x:Dx Aja,če hočeš smeške uporabljati,samo klikneš nanjga. x;)x

No,kaj bo dobrega?

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Jap,sej kdaj jo pa ne... :vragec: .saj se bo nekomu drugemu tudi....še dolgo bliskalo od vsega hudega,in škorpijonskega. :vragec: x:Dx x:px
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Ki jo bo razneslo, ko bo mislil, da je že mimo! x:Dx :vragec: Veliko vas ima v ikoncah fotografijo. Verjetno jo je potrebno močno pomanjšati, da gre noter! :inocent: Škorpijončke sem dala brez težav, ker niso bili tako veliki! x:Dx

Ne vem, če bi jo! x:Dx Bi moj "dragi" padel dol, ko bi jo videl! x:Dx :vragec: Kot sem jaz, ko sem videla njegovo razgaljeno fotko! x:px Je dal tudi kakšno še bolj x:px ?

Hm,najbrž mu je dolgčas...dej mal ga poglej,da mu bodo oči iz jamc poletele. x:Dx

Ne,kakor vem ne,poznam pa eno,ki bi jo z veseljem dala,če bi jo imela! x:Dx :vragec: x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...