Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 en čajček za vse bolne in tiste ko ste žejni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Jaz bi pa nekaj,da me zbudi,samo kave ne,ker jo ne pijem. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 O,Niagara,pozdravljena! Ker je za menoj dolg dan si bom privoščila nekaj močnejšega in sicer Martini Bianco! Se mi pridružiš? Samo mislim, da boš šla potem spat in ne obratno! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 neko poživilo, sem malo zmatran ratal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 O Katrina! Ne,jaz bom pa en močan črni čaj,z okusom brusnice. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Deal! Kar dajva! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ja,saj tukaj je bolj samopostrežni caffe. Kaj novega,na področju jmvg?(je...nja m...ih v glavo) Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 čakam na kofe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ja in ne, kakor se vzame! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>čakam na kofe Sam si postreži young man... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 pih, kaka kavarna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Behi, kofica zate, če ti nbena ne postreže.....pa mal smetance in slasdkega greha gor.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, kofica zate, če ti nbena ne postreže.....pa mal smetance in slasdkega greha gor.... joooj sexy, pa še prijazna natakarca Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Self service potem si bom tudi jaz postregla sama! Ti pripravim čaj,Niagara? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Self service potem si bom tudi jaz postregla sama! Ti pripravim čaj,Niagara? Lahko,hvala. Ti to rundo,naslednjo pa jaz. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Več kot tri martinije ne bom nesla danes, sem preveč utrujena! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 sory k pušim sam so me iz saloona vn fuknil, ker... preveč kadim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Več kot tri martinije ne bom nesla danes, sem preveč utrujena! Sej pol pa prešaltaš na sokce! Behe....,presedi se na drug konec! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Mi ne paše dim inhalirat! Bom še vidla! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ja,meni tudi ne,sej zato sem mu pa rekla,nej odpeketa drugam.Hm,ne bi bilo slabo še mal vitaminčkov vzet,nekej se me loteva. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Če boš spila kaj konkretnega, se te ne bo prijel noben virus! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ja,to je res....samo potem,pa lahko samo dol padem,ko klada. Pa še kaj preveč lahko rečem,kar ne bi bilo zdravo... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Vedno je zdravo, da povemo svoje misli,bolj kot če jih ne! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Hm,sem vedno počela to,in skoraj vedno je bilo potem...zmrdovanje,zamere,nosovi do tal... .No,ampak v končni fazi....I don`t give a damn shit... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 To so besede! Mi greš po nov martini, tega je nekam hitro zmanjkalo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.