triple x 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>E,pa sem vedla,da boš!Rada pomagam,če le morem... Vem,vem si dobra dušca! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 jutr... en ... neki... za pit... al kaj? hihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Jaz pa bi enega čajčka vročega prosim, pa če je med in limonca bi tudi to . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 I need a drink... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Čajček, kavica, sokec... morebiti kaj drugega? Samo reci, jaz si čaj kuham, ker ni nikogar tukaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 damn js grem za šank po nekaj močnega... hehe če že RL, nč ne pijem si lahk pa tle mal prvoščim eno ekstra rundo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 eno fejst močno... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 en sokec za vse, s5 jaz častim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 pivo za vse Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Hvala.Ja zakaj si pa lasko narocu??? :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala.Ja zakaj si pa lasko narocu??? :xx!:bod srečen da sploh kaj dobiš Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Uf mater sej to mas pa prav.Podarjeni konj pa zobki. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 cheers Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Kaj bova Conti? Kaj ostrega ali kakšno buteljko? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 O, Mystica, kar prisedi! Katrina ne eno ne drugo, kakšen juice,sem bolna, da malo vitaminčkov dobim,potem grem pa naprej film gledat, tako, da bolj na hitro! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Potem pa juice! Danes je sreda,točno! Dan kriminalk! Kateri film pa je? Mystica bova vsaka en gin-tonic? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Hiša strahu,potem pa še forenziki,ja! Čin, obema, grem jaz raje gledat, drugače bom preveč zamudila! Katrina, daj gor svojo fotko! Bay! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Na, pa je šla? Ti pa tvoji filmi! Ja kam jo naj dam? Fotko! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Fotko ja!! Bandidosa! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Pa dajva skupaj Katja! Sem mislila, da so mi vsi ušli gledat film! Sem dala fotko na osebno stran, nisem vedela kam je Conti hotela da jo dam! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Ja Behi ja kaj pa pocnes???Prnes no dami pijaco!!Ce bos takle do sosolk... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 WOW to si ti??? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Kaj se pa tko cudis??Sej vecina casa sem v redu, sem pa tja pa useka skorpijon ven. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala.Ja zakaj si pa lasko narocu??? :xx!: ja saj je reku pivo ane... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.