seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Skratka sm odprl to rubriko tudi za take zadeve, torej bolj ali manj izvirne utrinke, ne le fotografije na katerih ste vi/mi (slikce morajo biti naše in ne z neta pobrane!)za začetek en moj utrink z letala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 ena s krokodilje farme.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 in še ena.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 no pa še ena morska. No tako, zdaj pa prepuščam še drugim, da pokažejo kake lepe,zanimive,odtrgane....slikce Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Ja sej krokodili :xx!: Bi pa jaz tudi šel na tisto zadnjo fotkico Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sej krokodili :xx!: Bi pa jaz tudi šel na tisto zadnjo fotkico Ja sam se bojim, da bi "dol" padla, ali pa vsaj težko stala.. morje je takole \ Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 heheehe metluči... pa res neki postran stoji... sam je lepoooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sam se bojim, da bi "dol" padla, ali pa vsaj težko stala.. morje je takole \ Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Piran...... MOOOOORJEEEEEEE........ Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Lucija.......sneg! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 kulj katja! nočni utrinki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Tam na zadnji slikci od seala bo ful gužva k js bi tud šel tja.. hihi sicer pa piran hm a to je sončni zahod? da se tko lepo svetijo skale uh nice Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Nino, ni sončni zahod, to so luči ob obali. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ribica katja, kere dobre fotke, uaaauuuu Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 o, tnx ... a ti je všeč ... energijski objem boginje Isis Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Seal, kje si pa to bil? Izgleda božansko.... Pa še moja najljubša slikca... v Italiji.....Jo mam na ozadju naštimano... me vedno pomiri..... Druga je bila pa posneta na poti na morje ..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Hudo Tinal! Ta drugi je Nanos? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hudo Tinal! Ta drugi je Nanos? Oui... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Hudo!ja, jaz tud takoj postekaal, da je nanos. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>O kok je lepi......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Jaz jih mam zelo rada na fotkah! Sva z dragim slikala enega v naši hiši v Luciji, samo več kot to pa ne maram.... (bi dala fotko gor, samo je na mobitelu ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Aha, prav poziral mi je, frajer... sem kakih 6 fotk naredila... to je sken fotke, zato je mal slabsa kvaliteta (tega istega lohk dobis kot podlago na wapu, ko si izberes fotkico za znamenje, so vse avtorske ali pa iz njihovega (mobitel) izbora)..na eni fotki ga je voda oblivala, prakticno je bil pod vodo, to me je fasciniral, sem mislila, da je v glavnem OB vodi... ta je bil pa prav v vodi v bistvu... na tem... hm, pomolcku za coln...Sej so jasno eni prec histerijo zacel zganjat, pa da ubit in tko, k sreci sem se jaz tolk cajta ukvarjala z njim, pol je mel pa itak dost pa je sel. jasno, nikomur nic - sam panika brezvezna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal, kje si pa to bil? Izgleda božansko.... Pa še moja najljubša slikca... v Italiji.....Jo mam na ozadju naštimano... me vedno pomiri..... Druga je bila pa posneta na poti na morje ..... tista prva slikca tinal je pa res zelo pomirjajoča zelo lepo,kje pa je to v Italiji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>tista prva slikca tinal je pa res zelo pomirjajoča zelo lepo,kje pa je to v Italiji?Po pravic povedan, ne vem točno... mal čez mejo je blo...Bom dragega vprašala... Še ena od tam... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.