Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po pravic povedan, ne vem točno... mal čez mejo je blo...Bom dragega vprašala... Še ena od tam... mmmm me ma,da bi se kar "naga" kopala in še kaj drugega.. (v dvoje! seveda) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bigwillie 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Bi se z veseljem pridružil!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bigwillie 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 No to pa je pogled iz moje terase na pagu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Pag kateri del Paga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Electra... dobila sem inf, ki te je zanimala....Ob cesti iz Trbiža (IT), proti mejnemu prehodu Predel proti Bovcu. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Electra... dobila sem inf, ki te je zanimala....Ob cesti iz Trbiža (IT), proti mejnemu prehodu Predel proti Bovcu. hvala tinal za info. bom vzela na znanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ko se bos sla naslednjic naga kopat. ... meni tud sedejo tele... umirjene vodne scene, halo, itak da bi sla zaplavat, midva (s tamalim) ze na drveniku, ko cakamo trajekt, v vodo skaceva. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko se bos sla naslednjic naga kopat. ... brez skrbi, Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po pravic povedan, ne vem točno... mal čez mejo je blo...Bom dragega vprašala... Še ena od tam... Tole jezero mi je pa znano, če greš proti Dolomitom ne moreš falit.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Electra... dobila sem inf, ki te je zanimala....Ob cesti iz Trbiža (IT), proti mejnemu prehodu Predel proti Bovcu. Rabeljsko jezero.Legenda o njegovem nastanku pravi, da je na tem mestu nekoč stala vas.Neke noči je beračica trkala na hišna vrata in prosila za skromno prenočišče.Močno je deževalo, vendar so jo vsi trdosrčni vaščani odgnali od svojega praga.Le pri zadnji hiši so jo sprejeli.Ponoči je prišlo hudo neurje in poplavilo vso vas, razen hiše, kjer so popotnici dali prenočišče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rabeljsko jezero.Legenda o njegovem nastanku pravi, da je na tem mestu nekoč stala vas.Neke noči je beračica trkala na hišna vrata in prosila za skromno prenočišče.Močno je deževalo, vendar so jo vsi trdosrčni vaščani odgnali od svojega praga.Le pri zadnji hiši so jo sprejeli.Ponoči je prišlo hudo neurje in poplavilo vso vas, razen hiše, kjer so popotnici dali prenočišče Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> tinal, na tvoji sliki je Rabeljsko jezero... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> tinal, na tvoji sliki je Rabeljsko jezero...Ja ja, vem. Zaradi zgodbice imam tak velike oči... Hvala za info. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 full lepe fotke Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No to pa je pogled iz moje terase na pagu! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 z Bleda.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>z Bleda.. Tvoje delo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tvoje delo? moje delo, še ena Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 bravo seal, zelo lepo, wow!! se posebej prva (*tud druga je dobra!), cist umetniska, imas filing in smisel! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 super, lepe fotke, dobra tema (*sem se mal 'ustrasla', da bo varianta fotka dneva, nenavadno al nekaj tacga, to je pa boljs, avtorske, posebne, pa se fajn naslov) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 super fotke. III pa še v počitnicah gremo namest na morje na bled Ej seal, lahko parkiramo pri tebi da lih še ne vemo al bi v hotelu al kje drugje Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 ena slikca s pilotske kabine.. letalo Airbus 320 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 luster poln durexa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>luster poln durexa bravo sealči lepe fotkice delaš,ma sej smo vedno znali, da si genij.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> bravo sealči lepe fotkice delaš,ma sej smo vedno znali, da si genij.... hvala Principesa, no - no, genij res nisem, potem bi bil že kje zaprt Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.