Skoči na vsebino

Utrinki

seal

Recommended Posts

• Komentarji 262
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ko se bos sla naslednjic naga kopat. xDDx x;)x ...

meni tud sedejo tele... umirjene vodne scene, halo, itak da bi sla zaplavat, midva (s tamalim) ze na drveniku, ko cakamo trajekt, v vodo skaceva. xDDx x:px

xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Electra... dobila sem inf, ki te je zanimala....

Ob cesti iz Trbiža (IT), proti mejnemu prehodu Predel proti Bovcu.  x:Ix

Rabeljsko jezero.Legenda o njegovem nastanku pravi, da je na tem mestu nekoč stala vas.Neke noči je beračica trkala na hišna vrata in prosila za skromno prenočišče.Močno je deževalo, vendar so jo vsi trdosrčni vaščani odgnali od svojega praga.Le pri zadnji hiši so jo sprejeli.Ponoči je prišlo hudo neurje in poplavilo vso vas, razen hiše, kjer so popotnici dali prenočišče :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Rabeljsko jezero.Legenda o njegovem nastanku pravi, da je na tem mestu nekoč stala vas.Neke noči je beračica trkala na hišna vrata in prosila za skromno prenočišče.Močno je deževalo, vendar so jo vsi trdosrčni vaščani odgnali od svojega praga.Le pri zadnji hiši so jo sprejeli.Ponoči je prišlo hudo neurje in poplavilo vso vas, razen hiše, kjer so popotnici dali prenočišče :palec:

:eek: :inocent:

Scio mi nihil scire

bravo seal, zelo lepo, wow!! se posebej prva (*tud druga je dobra!), cist umetniska, imas filing in smisel! x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

super, lepe fotke, dobra tema (*sem se mal 'ustrasla', da bo varianta fotka dneva, nenavadno al nekaj tacga, to je pa boljs, avtorske, posebne, pa se fajn naslov) x8Dx :palec: xyesx

Picasso

super fotke. III pa še v počitnicah gremo namest na morje na bled x:Dx Ej seal, lahko parkiramo pri tebi da lih še ne vemo al bi v hotelu al kje drugje :lol:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...