seal 19. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2005 bled, zgodaj zjutraj Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 uuu kok je fajn Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Tole sem že dala enkrat! Luna,lanskega avgusta! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena slikca s pilotske kabine.. letalo Airbus 320 Si to ti? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si to ti? lp, Vojko Ne, to pa nisem jaz. lp, seal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, to pa nisem jaz. lp, seal konchno....ni ON :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole sem že dala enkrat! Luna,lanskega avgusta! ii kok je fajna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 delček moje poti, kjer tečem, hodim, meditiram, se jočem, pogovarjam sama s seboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>delček moje poti, kjer tečem, hodim, meditiram, se jočem, pogovarjam sama s seboj ql, jaz bi pa dal svojo samo ne mor ker jo mam na tel. pa ne vem kako naj jo na rač.spravim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 evo... Stanjel je pa res lep... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 joj kok je lep Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 res je lep, ves... 1. je takoj ko stopis v 'vas', za obzidjem, drugi dve pa sta ferrarijev vrt.... blazno lepo in cist posebna energija, totalen mir, sam mal vetrcek...Kok kul zame, ki skoz sam sponam. To me je ena Lunatka peljala na izlet, pravzaprav. Kok je bilo lusten. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 mene psa bi lahko adminka pelala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 glej ga, pajadke. saj ne gre to tko - mene peljejo, kot adminko... ne da jaz skacem se okol vsacga posebej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 jah zakaj pa ne? V eno turčijo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 mah to bos sam sel na one bedaste izlete v grcije najbrz (razne one maturantske al kaksne zadeve razne) :xx!: kao razvrat pa to, ko ti hodijo mal one misli saj ves po glavi tudi. :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 saj ves, jaz bi te dolgocasno peljala v Stanjel!!!!! Gledat kaksne zoprne brezvezne starodavne znamenitosti!!! hahaha Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 joj pa to bom jaz šel žez 4 leta Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 a v stanjel? x:Dx x:Dx Imas ze vse splanirano al kako...cez eno leto grem v Koper, cez 4 pa v Stanjel. (ja ja, saj vem, da je bil koment. na prejsnjega) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>moje delo, še ena Krasno, obe!Znaš ujeti in posredovati, lepo. Pa tjulenček tudi luškan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ne čez 4 leta idem na maturantski izlet Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Krasno, obe!Znaš ujeti in posredovati, lepo. Pa tjulenček tudi luškan. hvala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> contesa a to si ti slikala??? bravo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.