contesa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Ponavadi je tako, da so nam določene stvari samoumevne... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pogled z mojega balkona na PohorjeNice place ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nice place ! Aha Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Tole je pa fotka, ki sem jo posnela na vožnji z barko...Rovinj....naslov fotke je "NESKONČNOST"...sej je jasno zakaj, k ne Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole je pa fotka, ki sem jo posnela na vožnji z barko...Rovinj....naslov fotke je "NESKONČNOST"...sej je jasno zakaj, k ne Krasna fotka Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Krasna fotka Hvala Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Teb pa je dolgčas, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 dobra je bla ta Pikica Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> dobra je bla ta Pikica Berem te ko odprto knjigo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Pa sˇe moja najljubsˇa slikca... v Italiji..... Cudovita je! Moj avatar, ki je kar nekam poniknil. Ceprav je pomlad, jesenske barve v Volcjem potoku. Soncni zahod v zalivu pri blizu Medulina. Tisoce kapljic na razburkanem morju. Ce ste pozorni, je na sredini galeb. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 hej milf, a ti si v MB doma? , ql pa jaz grem čez 3 mesece v šolo tja Samo bom stanoval na neki gosposvetski al nekaj takega pa v šolo hodil na Trh Miloša Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 milf...res lep razgled ..narava apolonija.. ..kok lepo... <{POST_SNAPBACK}>Tole je pa fotka, ki sem jo posnela na vožnji z barko...Rovinj....naslov fotke je "NESKONČNOST"...sej je jasno zakaj, k ne Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Tole se je pa meni zazdelo, da bi lahko dala med utrinke. Polet z balonom-božansko.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Pa še dve: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 uau Kokica ful dobro,samo jaz bi raje čakala spodaj,me nebi nihče spravil sem gor Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Ma saj bi šla gor....te bom enkrat spravila, da veš....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 hm....ti nebo uspelo nikakor Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Hm,.....boš videla, da mi bo....enkrat že..... Pa saj vidiš na fotki, da ni to nič strašnega Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Pred dobre pol ure, z razglednega stolpa na Bocu: Klik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Krokodil, božansko-krasno......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Utrinek z Metelkove Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 iii onix hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sˇe ena meni ljuba: A je ta z balona? ... ... ocitno, predvidevam, da je. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A je ta z balona? ...... ocitno, predvidevam, da je. Seveda,posnetek je narejen iz balona..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.