Marsa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 o pa res, wow, Contesa (sploh nisem vidla)! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Uf, fajn ste se potrudli, sami profiči. Lepi utrinki, res nekaj posebnega. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 aja conti, kje pa sploh je to Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 plaža.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 wow! a to si TI slikal? In kje pa je to, mater je lepo. Vsakdo ima neko svojo... podobo... hm, 'raja'.No moja je priblizno takale - vsekakor je zame raj obala, zalivcek, in je modrozelene barve.Nekoc smo se s frendi o tem zgovarjal, pa nas je vse presenetil, ko smo si izbral cist druge podobe za sanjske, rajske (neka knjiga fotk itd.).Frend si je izbral gore, zasnezene, ledenice, eni so izbrali gozd itd.No jaz pa taksnele plaze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 ja Marsa js sm slikal v Novi Zelandiji.. tam je res raj, še zelo vse neokrnjeno zeleno bogastvo.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 O no vidis, pol pa sploh, kajti jaz shizim (no pac, predstavljam si) na te dezele...Dol mi visi za Indije in amerike, pac pa me zanima Avstralija, nova zelandija in madagaskar. Tako da itak je tole pol zelo po mojem okusu, ceprav je lepa plaza pac lepa plaza, ne glede na to, ali je na hrvaskem, v grciji ali na novi zelandiji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 maš prav , čeprav imam najraje peščene plaže Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 hm jaz pa ne vem, ce...meni je bolj morje point, sem redko po plazah, nisem tip za razkazovanje pa paradiranje po plazah (nimam nic v levu ). ne saj s tem nisem mislila tega, da si ti recimo tak... sam razmisljam, pravzaprav, da mi je dost vseen za plazo, a ne maram skal.jaz sem skoz v vodi, kot kaksen otrok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 ja sej sm js tud non stop v vodi sam mi je tok fajn ležaz na mivki oz. pesku Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 En mozaik iz Tamarja-kapelca. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Wow, lepo, POmlad! Impresivno, Mystica, si kar predstavljam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Mystica, ful lepa megla Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Mystica, kaj mate lepo!!! Takle je bil pa enkrat pozimi pogled skozi moje okno ven....... (pismu, čez dan ŠE KAR skačejo človečki tu.... :xx!: ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 uuu mistiiiii.... a lahk pridem za en teden na dopust? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Tole je pa deu ene frendice, k je biu tud nagrajen za dobro fotko! Iris,carica si! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 huda fotka!!..sam ne vem, kaj nj bi tista prva predstavlala..nekam temno je.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Sej v tem je fora. Pogrunti! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ja hudo hudo A lahko povem al more sama pogruntat Evo za namig...ena ženskica je gor seksi poza Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ..ze vidm..zenskica se sklanja nazaj cez neki..ane??! jess Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Jaja to to ...tisti "fotelj" na katerem je se pa vbistvu ne vidi, je full pretemna fotka....v roki ima pahljačo pa kolikor zgleda je to na nekem podstrešju... Drugače je pa meni tista druga fotka full všeč! ---No samo ne me kregat ker sem jo "razgalila" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaja to to ...tisti "fotelj" na katerem je se pa vbistvu ne vidi, je full pretemna fotka....v roki ima pahljačo pa kolikor zgleda je to na nekem podstrešju... Drugače je pa meni tista druga fotka full všeč! ---No samo ne me kregat ker sem jo "razgalila" Nm te kregu! ma obe sta dobri če mene vprašaš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simmsi 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 še moj utrinek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simmsi 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 še ena z neprijetnimi vonjavami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Pismu,lepe fotke ! Jaz bom tud zalimal, kako lepo ! Punca, ki sem jo srečal na ulici, prodajala je Med ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.