santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Dve glasbenici in plesalki tradicionalne tejska glasbe ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Ko sem letel proti Tajski, sem se ustavil v Dooha, sem moral nujno na skret...sam takega ne vidiš niti v Afganistanu...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Tajska...malo južnije v enem parku. Ne me spraševat, kako se kliče, ker ne vem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Tukaj sem se imel zelo fajn...otok, ko niti od tega si nisem zapomnil imena. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Še to dam...pa ne bom več, obljubim !Bon ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Ja, Santos dobre fotke! Si ujeu taprave utrinke! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>santos!!! uau, kakšne fotke! jst bi tudi rada potovala Kaj čakaš...prec v prvi aion in gasa...! <{POST_SNAPBACK}>Ja, Santos dobre fotke! Si ujeu taprave utrinke! Thanks man ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>santos, dnar, dnar ... to je problem Ne se bat...ni sam tvoj, je tud moj...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Santos, fajne fotke Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simmsi 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Kia Ora in New Zealand Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Kakšne čudovite fotografije! Bi bila kar tam! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj sem se imel zelo fajn...otok, ko niti od tega si nisem zapomnil imena. upam,da maš same lepe spomine....jst mam odlične vizije, k gledam tole Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, fajne fotke <{POST_SNAPBACK}>Kia Ora in New Zealand <{POST_SNAPBACK}> upam,da maš same lepe spomine....jst mam odlične vizije, k gledam tole ...zelo lepe spomine...to fotko sem naredil, ko sem bil prvič na tajskem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 SANTOS!!! waaaa.... un parkec je ful lep, pa obala... pa.... ah.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>SANTOS!!! waaaa.... un parkec je ful lep, pa obala... pa.... ah.... Parkec je čist nekaj posebnega...sam v živo vse skupaj videt je čist nekaj posebnega...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ma ja... more bit še ful lepše in noro... in kaj vse bi člouk tm počel Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ja... more bit še ful lepše in noro... in kaj vse bi člouk tm počel Kaj vse nebi...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 kaj ne bi me lih ne zanima kaj bi - to pa me Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Santos ql Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 milf pa kje ti hodš!!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Evo mene, vse je pod kontrolo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 no sam da je. pol pa vse kul Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simmsi 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 santos!Kia Ora=welcome=dobrodošli v maorščini (Maori = prvotni prebivalci Nove Zelandije) ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos ql <{POST_SNAPBACK}>santos!Kia Ora=welcome=dobrodošli v maorščini (Maori = prvotni prebivalci Nove Zelandije) ok? Zdaj vse jasno...kar se pa tiče Maori bojevnikov...še bolj jasno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 hihi, to pa je ena zelo super oseba v arboretumu Btw, to je SmartyM Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.