bigm 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Lia, vse, v kar verjamemo, raste. Če verjameš, da je okoli tebe samo trpljenje, bo tvoje verovanje v to smer naraščalo. Ko boš razmišljala o enem nesrečnem primeru, te bo to razmišljanje privedlo do drugega nesrečnega primera, ta primer te bo spet spomnil na tretjo nesrečno zadevo itd., navsezadnje pa boš pristala pri prepričanju, da je življenje eno samo trpljenje in krivica. Če pa boš pozorna na pozitivne dogodke, na časopisno vest, kako je policist skočil v mrzlo reko in rešil utapljajočega, te bo razmišljanje o tem dogodku spomnilo na drug primer, kako je nekdo nesebično pomagal drugemu, ta dogodek boš povezala spet s tretjim dogodkom o medsebojni pomoči iin prišla boš do spoznanja, da ljudje v resnici kar solidno pomagamo drug drugemu. Veš, vse je odvisno od načina našega razmišljanja in dojemanja stvari. Modri ljudje pravijo, da naše razpoloženje ni odvisno od tega, kaj se okoli nas dogaja, ampak od tega, kako mi to dogajanje v sebi dojemamo in vrednotimo. Isti dogodek niti dva človeka ne bosta doživela in dojela na enak način in zato je povsem resnična trditev, da je svetov toliko, kolikor je ljudi. Vsak človek živi v svojem svetu in le v omejenem obsegu nam je dano pogledati v svet nekoga drugega. Svoj svet pa (marsikdaj z velikim trudom) lahko oblikujemo sami. Od nas je odvisno, ali bomo živeli v prijaznem svetu, ali pa v svetu, ki nam kaže samo sovažno lice. Vse je odvisno od načina in usmeritve našega razmišljanja. Daj, Lia, potrudi se in opazi kdaj okoli sebe tudi tudi kaj prijetnega. Zadrži misel na to prijetno zadevo in kaj hitro se ti bo v misel pritaknila druga prijetna zadeva in nato tretja....... Reci kar hočeš, Lia, pa je le lepo živet Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Daj, Lia, potrudi se in opazi kdaj okoli sebe tudi tudi kaj prijetnega. Zadrži misel na to prijetno zadevo in kaj hitro se ti bo v misel pritaknila druga prijetna zadeva in nato tretja....... Reci kar hočeš, Lia, pa je le lepo živet Hvala ...danes bom mislila nate Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ja itak, sej ne gre enih stvari nardit kar tkole, tebi nic, meni nic, pa je! No, vcasih tudi, toda med nami so morda le redki, ki jim to uspe.Sicer pa je spreminjanje podzavesti ponavadi dolgotrajen proces, ki lahko traja tudi vec zivljenj!In NE betaniziranje, vztrajnost je v tem primeru vrlina! Najlazje pa se je predati in se prepustiti slabim mislim! In si filati elemental, ki smo si ga ustvarili z energijo in torej le ta odvzema naso luc.Tu imam ali pa ima vecina nas verjetno precej dela!Biti bojevnik, ki stopa trdo na zemlji in ki se ne prepusca dvomov, betaniziranju, nerganju, prepuscanju, sprenevednju, ipd... je tesko, se pa verjetno splaca!! -----------Um je res tak, ampak v tem je pa ravno catch, .... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Ja, s tem verjetno ni pac 0 narobe, ce te zalosti. Verjetno si pac dosti bolj obcutljiva lai pac zavestna nekih stvari, ki jih drugi gladko malo spustimo mimo sebe in se raje ne ukvarjamo. ti pa trkas na vest ljudi. pomoje ni 0 narobe stem in se ti lahko samo zahvalimo za tako lepo refleksijo! No, kakor jo pac kdo vzame.Afirmacija pa pomaga! Jaz mislim Da pomaga. vsaj na nekih nivojih pomaga.Ce je misel energija, je torej logicno DA pomaga! To smo ugotovili ze pri kristaliziranju vode (Emoto, etc...).Da, forum je zato, da izmenjamo izkusnje iiiiiiiiiiiiiiiiiiii hvala bogu da lahko! Jst ti povem, v najvecji temi je najtezi pozitivno razmislat! Ceprou morda ti to ves se bolj kot jaz! Ampak glih takrat je nas trenutek, morda, s cem se bomo obsipali... ...seveda je bit pameten lazje kot to dejansko poceti! .................... sam enostavno človek ne more biti drugače kakor žalosten, če se s srcem ozre okoli sebe, koliko je trpljenja okoli njega....in dogajajo se stvari pri katerih čisto nobena afirmacija ne pomaga...A ni forum zato, da izmenjavamo mnenja? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 TOOOOOOOOOOOOO pa to sm ucer isku, pa nism najdu!! ti si srce zlato!!! Sicer so to menda se neuradne raziskave (nisem preprican), toda Moretti je deloval dovolj prepricljivo in optimisticno, da dejasnko MAP lahko omogoci zares lazje prezivljanje mnogih teskih bolezni, kot je tudi MS.Ker MAP lahko v toliki meri ojaca misice, je vse vec primerov, ko dejasnko ljudje vstajajo iz vozikov!! Celo 70 in 80 letniki, starcki, babice... in to je res prijetno slisati! Hvala Lia!!!! -------------pa da še kaj konkretnega napišem pod naslov te teme.... iz zapiskov s predavanja profesorja Morettija o esencialni aminoklislini MAP... Pri uporabi MAP- a so zdravniki ki zdravijo obolele z MS , ko so vključili tudi podporo z uživanjem MAP redno videli izboljšanje...najmanj od povečane zdržljivosti, lažje hodijo, bolj samostojni... Zabeležili so tudi ekstremne primere, človek ki je že 15 let bolehal za MS, bil na invalidskem vozičku...po šestih mesecih uživanja MAP po 6 tablet dnevno je spet lahko sam hodil... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nosorog jemlje vero.Seveda se razburjam. jasno da mu ne delajo afirmacije, kako jih pa postavlja!!!!!!!!'ne zmedem' je postavil - postavis, delujem zbrano in trezno, ne pa - 'ne zmedem se'.Ne je mocen catch.Je NE. Seveda pa mi ni ratal sam pri shwartzmanu.In seveda ni ratal sam men. (ki sem pac kao tok mocna). Nosorog ni nikjer napisal, da afirmacije ne delujejo - zadevo si pač razumela, kakor si jo hotela razumeti. Napisal sem, da same po sebi niso dovolj in izpostavil blebetanje uma. Do tega blebetanja prid, kadar v zadevo ne verjamemo dovolj ali afirmacije ne izvajamo na pravilen način. Sicer pa sem tule propagiral Silva metodo, k temelji na afirmacijah, a pravilno izpeljanih (zelo pomembno je tisto, kar izvedemo pred in po afirmaijah. Na tiso af., k sem jo napisal za primer, se pa nima smisla obešati - se strinjam, da morajo biti pozitivne - nakracal sem jo na brzaka, pa mi je izletelo, pa še podal sem jo v bistvu le zaradi bolj slikovitega opisa blebetanja uma, ne pa kot primer afirmacije. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 A lahk kej vec poves osilvini metodi? mi zgleda zanimiva zlo zadeva!! -------Nosorog ni nikjer napisal, da afirmacije ne delujejo - zadevo si pač razumela, kakor si jo hotela razumeti. Napisal sem, da same po sebi niso dovolj in izpostavil blebetanje uma. Do tega blebetanja prid, kadar v zadevo ne verjamemo dovolj ali afirmacije ne izvajamo na pravilen način. Sicer pa sem tule propagiral Silva metodo, k temelji na afirmacijah, a pravilno izpeljanih (zelo pomembno je tisto, kar izvedemo pred in po afirmaijah. Na tiso af., k sem jo napisal za primer, se pa nima smisla obešati - se strinjam, da morajo biti pozitivne - nakracal sem jo na brzaka, pa mi je izletelo, pa še podal sem jo v bistvu le zaradi bolj slikovitega opisa blebetanja uma, ne pa kot primer afirmacije. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Ponavadi predvsem to!! in nerazumevanje ali celo preredko komuniciranje.. ne skrbi, ima narod sta da uci!! pa najprej zacnem pr seb ---------nesoglasja so res nesporazumi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Poznam nekega progamerja, ki staremu računalniku menja samo program in ta začne delati kot nov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 No, vidiš, analogija med strojem in človeškim organizmom je več kot očitna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 barve sploh ne uplivajo na človeka!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nosorog ni nikjer napisal, da afirmacije ne delujejo - zadevo si pač razumela, kakor si jo hotela razumeti. Napisal sem, da same po sebi niso dovolj in izpostavil blebetanje uma. Do tega blebetanja prid, kadar v zadevo ne verjamemo dovolj ali afirmacije ne izvajamo na pravilen način. Sicer pa sem tule propagiral Silva metodo, k temelji na afirmacijah, a pravilno izpeljanih (zelo pomembno je tisto, kar izvedemo pred in po afirmaijah. Na tiso af., k sem jo napisal za primer, se pa nima smisla obešati - se strinjam, da morajo biti pozitivne - nakracal sem jo na brzaka, pa mi je izletelo, pa še podal sem jo v bistvu le zaradi bolj slikovitega opisa blebetanja uma, ne pa kot primer afirmacije.No... tam tko izpade - nosorog jemlje vero, v bistvu pa sem sam odgovorila Lii, ko je rekla, da zakaj pravim, da jemlje vero, pa sem rekla, da jo ti in ne ona.Razumem, saj se stekamo, ampak vseen... ker ne blebetamo, a ves...Sem nekje zgoraj omenila, da je point, kako postavljamo stvari v vesolje.No - tu se pa zacne - o TEM GLIH pa govorimo, zato se mi zdi umestno navijat za (v tem primeru pac pozitivne afirmacije).Podal si pac primer, ki ti je prisel prvi na misel. Razumem.saj. mal premislit, pa pol dajat okol energije. in govoris tudi o 'pravilno izpeljanih'.kaksne pa bi to bile? mal modelsko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa zamenjaj ti clovekov program tudi ko hoces *popravit* en program, bos moraj najti napako, morda je samo ena crka ali en znak, moras jo pa najti, ce hoces popraviti, da bos vedel kje bos popravljal... in ne zato, da bos rekel, ker je tale crka tam, zato sem pa tak... ampak jo bos popravil, da bo program laufal v svoje zadovoljstvo. Štos je v tem, da se človeški organizem zna popravljati sam, če ima na razpolago vse, kar potrebuje.Če pa tega nima, ga drug človeški organizem tudi ne more popraviti niti reprogamirati.Torej, naloga dohtarjev bi bila, ugotoviti, kaj organizmu primanjkuje in nič več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako da ne? Da mu tisto, cesar nima. Pri iskanju vzrokov pa lahko tudi najde, kaj mu manjka a lahko ti za 5 minut pozabis na sol? Pa, a ti ves, koliko stanejo taksni imunski parametri? Da prides do celice C17, bos placal kaksnih 700 eurov kar za laboratorij. to ni tak enostavno. Denar se mora pri tej agresivnosti vlagati v obrambo, pol ga pa zmanjka za zdravje. Vrba, če je terapija vedno enaka, je diagnostika brez smisla, pa še zelo draga je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vrba, če je terapija vedno enaka, je diagnostika brez smisla, pa še zelo draga je. Vrba, poznaš čudežno terapijo za tudi najhujše diagnoze, post in presnojedstvo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pri najhujsih diagnozah se ne sme postovati (npr. pri raku)No, mislim na postenje kalorij, ne pa tudi vode, mineralov in vitaminov. Vse čudežne ozdravitve, ki sem jih proučil, temeljijo ravno na tem.Kaj pa ti misliš, kaj so počeli ti čudežno ozdravljeni bolniki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ce nekaj poznas, potem ni vec cudez...ti si tudi samo tako dolg cuden, dokler te clovk ne spozna *hehehehehhehea ni blo z Jezusom tudi tako (v svojem kraju so rekli: oh to pa ne verjamem, da bi ta sin od tislerja znal cudeze delat...)lep dan se - LPVrba, sama sebi nasprotuješ v trditvah, toda to je "vrlina" kar vseh dohtarjev, uradnih in neuradnih, kajti ravno na tak način se proizvajajo čudeži, ki dvigujejo avtoriteto tistih, ki trdijo, da tudi dve stvari nista enaki. Ko pa si ga že ravno omenila in se bliža Velika noč, kako in s čim pa je Jezus zdravil ljudi, po tvoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jezus je zdravil z besedo in z vero."Najprej je bila beseda" in ljudje so ji verjeli. Jaz pa pravim, da *je bila misel pred besedo* LPSe strinjam, ceprav tudi tole le ne drzi vedno...... namrec vcasih je beseda pred mislijo (se posebej pri kakem ovnu ali strelcu). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jezus je zdravil z besedo in z vero.Seveda, saj ni bil mutast Na zadnji večerji je pa apostolom izdal skrivnost svoje metode in jim pokazal, kaj in kako naj delajo, da bodo zdravi.Seveda mu niso verjeli in od grala je ostal le kelih, vsebina pa je šla v pozabo. To ti še danes dokazujejo pretežki in bolni duhovniki, ker če bi poznali skrivnost, se jim to ne bi zgodilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 haha, ce znas prav brati bibiljo, postekas, da je vse v enem kristalu soli.saj, kot alkimist, ko je vse v smaragdu - vsekakor je v obeh primerih slo za kristal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>...od grala je ostal le kelih, vsebina pa je šla v pozabo. ....evo, pri meni je, torej na broju in na varnem. http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=4942 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo, pri meni je, torej na broju in na varnem. http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=4942Da, to je gral GRAL Le kaj bi mogel biti skrivnostni kelih drugega, kot posodica, v kateri je človek shranjeval in prenašal zdravilo za bolezen od kuhane hrane.V vseh obdobjih, vseh religijah in vseh koncih sveta se pojavlja ta skrivnostni simbol, ki mu pisatelji in pesniki dajejo razne vsebine, pa se nikoli nikomur nobena ne zdi prava.Tudi apostoli na zadnji večerji niso verjeli odkritju preproste skrivnosti, ali pa se je pozneje po nemarnosti, ali namerno, izgubila in gral je postal zopet to, kar je bil od davnine, nedoumljiv simbol. ( zdravasol ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Gral je kelih soli, ki jo vsak človek nevede nosi v sebi, od 200 do 300 gramov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pri najhujsih diagnozah se ne sme postovati (npr. pri raku) o tem smo pa mi danes diskutirali... recimo, če se ogneš kemoterapiji, naj bi bil idealni 42 dnevni post... tko sem slišala, čeprav sem malo skeptik... zase se lahko odločaš sam, kaj pa za otroka... prijatelj izvedel da ima raka na pljučah, razširil se je na možgane, se odločil za post, umrl... fant pri 12 letih ima raka - odločili so se za kemoterapijo... najbolj je na udaru želodec, malce sem razočarana (ampak tu lahko vskočim samo s kakšnim nasvetom o čajčki in pozitivnih mislih, afirmacijah -to jim je še blizu), ker starši ne verjamejo v nič drugega kot samo v to možnost, po drugi strani pa ne vem, kako bi se odločila v tem primeru sama... upam samo da jih bo njihova prepričanost v uspeh pripeljala do željenega cilja, saj prepričanost in vera je tudi veliko, mar ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Selene, zakaj ti mislis, da jaz ne pisem vec na forumu pri rakovih bolnikih. Zato, ker se vedno znova znajdejo taki, ki me ne jemljejo resno, ne verjamejo mojim izkusnjam, kljub mojemu stalnemu enem in istem ponavljanju - ne stekajo.... vedno so zrtve lepih obljub v Breußovi knjigi... Potem jih je pa sram priznati, da sem imela prav. Ne vem, ce se je zadnjic se lahko resil en gospod... menda ne, ker se mi ta oseba ni vec javila. Je zalostno, ko vidim, kaj se dogaja. PA TO JE NAJHUJSE, KAR SE LAHKO NAPRAVI; DA SE POSTUJE PO KONCANI KEMOTERAPIJI!!!!!!!!!!!! Takrat je imunski sistem ze itak cist svoh, no. Pa tu se gre za zivljenje in smrt. Ves, najhujse je, ce si z napacno vero stojijo napoti. Ne vem, a sem te prav razumela, da verjamejo samo v kemoterapijo ali da verjamejo v postovanje?Logično, ko telo izkoristi vse rezerve energije, pomeni post konec.Post ni rezervna varianta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.