Skoči na vsebino

Napoved za 11. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=11"][b]Napoved za 11. teden[/b][/url] - [b]14. - 20. marec 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 79
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[color="purple"]Kar se zdi danes nedosegljivo, morda že jutri osvojimo, kar se nam zdi, da že imamo, se nam lahko že jutri izmuzne…. [/color]

zelo močna resnica...
Marsa, hvala za napoved :palec:

se prav da ne bo več našponano ampak razgibano x:Dx x:Dx x:Dx

s tisto lahkoto me tm neki strašiš... sicer že tri dni nisem jedla... tko da se bom potrudla še kšn dan zdržat... sploh če je napoved taka, da se ne bom mogla pol kontrolirat... :ermm: x8Dx
spet se mi je na bolš poslabšal

O punce! :vio:

Ob 2h sem jedla COKOLADO Z LESHNIKI (dobila od tamalega za rd) in PISHKOTE (dobila od frende). jaz ki ne jem sladkarij... :eek:

Ob pol treh urejala racune, da bom kar zdajle sproti uredila... x^x
sam sem pa komaj vstala zdajle. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

o, dobro jutro.....marsa zgodnja danes...glede na včerajšnji rd x^x x;)x ....pišuka marsa, pa še napoved napisala :palec: ...delavnost na višku...tko, zdej grem pa prebrat napoved.... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Amis' date='14. Mar 2005 ob 07:50'][post="392568"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] ...delavnost na višku...[/quote]
xDDx x:Xx Thanx Amis, a ni bilo sile.... kao kake pretirane delavne vneme. ;) :P

Picasso

...z delavno vnemo al pa brez nje...narjeno je pa le... :P ;)

...sicer mi je pa fajn, da je napovedanga manj bljuza....bo dobro delo... x:Dx

sam na konc tedna bo pa spet. :||
zdajle par dni bo pa kul. mislim bolj zivahno in dinamicno in druzabno. :)

Picasso

Hm, jaz pa začenjam s sadno-zelenjavnim tednom....... :o|o: :eek: Kaj sem prikriti sado-mazo al kaj? :vragec:

Intuicija, ne zapusti me. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ja, saj...sam konc tedna bom zaenkrat dala na ignor...in če mi uspe namen v popolnosti, ga bom čist znogirala, če misli kaj težit...konec tedna, da ne bo pomote... :vragec: x:Dx x:o)x x;)x ...si moram zmislit kakšno dobro foro, če bo kriza... x^x

O, Mick se je oglasil - Mick, saj v sredi tedna bo gud, recimo med torkom in petkom. cist ok. :palec:
sam danes bo bolj kriza pa jutri dopoldne.

Amis, sory, saj nocem strasit pa negativno afirmirat, sam v bistvu sugeriram, da je treba kake stvari zdaj pac narediti. :)

Picasso

[quote name='Marsa' date='14. Mar 2005 ob 07:11'][post="392554"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ob 2h sem jedla COKOLADO Z LESHNIKI (dobila od tamalega za rd) in PISHKOTE (dobila od frende). jaz ki ne jem sladkarij... :eek:[/quote]

[color="blue"]Jaz pa olive, ki jih mam rada šele kratek čas....... ampak šokiralo me je, ko mi je ful zadišala paprika........ ki je (še) ne maram.... :eek: [/color]

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

To si pa hecno postavila, kot da slutis, da jo bos glihkar marala... :D

Jaz pa shizim na olive. x^x
ja, so specificne, niso vsakomur kar takoj vsec...
papriko tud maram, sam mi mora prav zadishat, mi ni tko kot paradajz, ki ga lohk (poleti) skoz jem.

Take nenavadne.. morda ti primanjkuje c vitamina pa se cesa tacga, da ti je prav tole zapasal, kake kislince pomembne al kaj podobnega...

Amis, saj... sam mam kar 'slabo vest', ko pol zaskrbljeni sihti pa tak..
Najrajs bi rekla, skoz bo ful dbest. xDDx

Picasso

ne ne ne...nč slabo vest pa to...a veš kolk je fajn, če si prej bojni plan nardiš za bitko proti slabi volji, recimo....pol bom pa tko: :vtz: ...upam x:Dx x:Dx x:Dx

[color="seagreen"]Uh, ma navajam se na papriko, ker mi je čist bedno, da mi neki ni všeč, če pa bi mi lahko blo..... tko sem zdej nora na olive..... pol leta nazaj pa še :xx!: :xx!:

Sploh pa kamorkoli greš jest ven, v vsaki drugi stvari je paprika..... kar je v bistvu čist kul.... če bi mi bla res pri srcu..... bom se tut na to navadla. x^x [/color]

Kok si hecna, katja, kaksna je to neka (ribja? x:px) logika... x:Dx x;)x
zakaj se mors navadit, ce ti ni svec, ne stekam? haha, xDDx x;)x

Picasso

[color="blue"]Ker je zdraaaaavooooooo...... x:Dx Mam ful rada solatke pa to...... tko sem se tut na česen navadla...... yuuuummmyyyyy........ heck, zakaj pa ne? x:o)x (čeprow po drugi strani sem se pa tko tut na chike navadla.... :xx!: :xx!: :xx!: )[/color]

aja zato... ja, mitja tud ni maral oliv, pol pa ne olivca, sam sem ga vedno zblefirala not, pa nihce nic stekal, ce ga nisem dala prevec.
No zdaj ga lohk dam vec, pa nic vec ne opazi...

ja, pac, zelo mladi in otroci tud ne marajo teh mocnih okusov, velik tamalih in mladih tako cesna ne je...
Jaz ga nisem 5 let ali vec niti povohat mogla, tolk se mi je 1x zagrauzal s skoljkami... :)

Picasso

Kok dober teden :vio: meni se tale napoved sploh ne zdi grozna. Delamo, šponamo, vse tisto kar nismo, pa bi morali že zdavnaj.....
Pa posvečati se sebi in meditirati xupx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...