contesa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Marsa, spet je pred mano pester in deloven teden ,v četrtek pa prvi krajec,pa modna revija, pa super toplo vreme, to je zgleda vse povezano! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Hehehehehehehe [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 ha. jaz pa gledam, kaj triple komentira v napovedi pol pa steknem.. Heej, trip, na nek nacin si mi pa zlo vsec, saj si zmeraj dobre in poln energije, to se trazhi!!! Videz mas pa tud dober, zlo si.. hm... prvinski (CE si ti na fotki seveda)... Vse na joke jemljes, sponas... a v resnici pa nisi CIST tak.. saj se razumechki. Contess, prima obodbje ste si zbrali za te zadeve, kaj naj recem, super! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Uh, tale napoved mi je pa skoraj všeč Konec tedna pa... mah, živi bili pa vidjeli Ko me vsaj danes ne bi tolk glava bolela ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 jaz pa že cel dan na obroke dremam...zvečer pa živahna, da je kaj aja..križ me boli sto na uro... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 hmmm..... pa je bil prejšni teden čuden.... pa se mi zdi da bo ta tud..... pa čist nč se mi ne da.... se mi zdi da kr neki bluzim Ona... če te zvečer ne boli križ..... je vse kul pa-pa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 pa mi res neki ne štima.....oona Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 vrba you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 O Vrba, bejba, a te astrologija tud mal mika mene tud Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Ojla...kak ste kaj...men se je ta teden super začel...posebaj zaradi sončka in svetle napovedi, da bo vsak dan bolj toplo . Marsa...ali kdo drug ki bi to mogoče vedel...mojega šefa želim prosit...da bi mi začel plačevati prevoz iz KR, ker sedaj mi plačuje samo prvoz za LJ. Rada bi izbrala vsaj dan nekako ugoden za tako zadevo...ker že po njegovem karakterju bo težko...zato bi si vsaj malo olajšala zadevo z ugodnimi planeti...kaj menite....kdaj naj pristopim k njemu Hvala in lep sončen dan http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 [quote name='Marsa' date='14. Mar 2005 ob 19:59'][post="393257"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Contess, prima obodbje ste si zbrali za te zadeve, kaj naj recem, super! [/quote] Ja, sem jaz tudi vesela, da je zdaj. Kar čutim neko pozitivno energijo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 Sonck, danes, jutri ali v cetrtek. Ce ne bos do naslednjega tedna, mors mal pocakat - a nisem napisala? merkur bo spet retro, med drugim... torej ta teden je velik ugodnejsi, a nekak tja do cetrtka. Contesa, super, ja, pa ste ze parkrat imeli kaj tacga, kot da bi spesl upostevali napoved oz. ravnali prav po tem. Pa sede ti to, ker ti sonce na vse pomembne dela dobre aspekte oz. konjunkcijo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 marsa nisem napisala...ta teden je odsoten, ga ni v službi...torej drugi teden ne...si rekla...a potem tam 29 Hvala Marsa http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 [quote name='Marsa' date='14. Mar 2005 ob 19:59'][post="393257"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]ha. jaz pa gledam, kaj triple komentira v napovedi pol pa steknem.. Heej, trip, na nek nacin si mi pa zlo vsec, saj si zmeraj dobre in poln energije, to se trazhi!!! Videz mas pa tud dober, zlo si.. hm... prvinski (CE si ti na fotki seveda)... Vse na joke jemljes, sponas... a v resnici pa nisi CIST tak.. saj se razumechki. [/quote] Hehehehehe,si ne morm, da ne bi! Prvinski,ja, sm tud zlo! Šteknzi, naturlich! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 * bom pogledala, Sonck, zdaj vidim se ene par komentarjev, ki sem jih kar spregledaloa, grem chekirat, ce je kaj tacga, za morda odgovort. Mislim da je do konca marca retro merkur... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 [quote name='coccinelle' date='14. Mar 2005 ob 21:18'][post="393336"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Ko me vsaj danes ne bi tolk glava bolela [/quote] Nic cudnega, imas zdaj neke kvadrate, se mi zdi, pa pluton je mroda okol ascendenta tvojega, pa mislim da nimas sam asc v strelcu... [quote name='oona' date='14. Mar 2005 ob 23:58'][post="393448"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] aja..križ me boli sto na uro... [/quote]a ves da mene tud, ceprav 'nacrtovala' taksno sele za konec tedna... (*ne spomnim se, ce sem tudi napisala). [quote name='Vrba' date='15. Mar 2005 ob 00:41'][post="393476"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Marsa a mi lahko pomagas najti moj spol A sem bejba, al tip al dogodek???????????? bejba je dojencek? dogodek ...hmmmmmm sem se htela mal astrologije ucit Ker pa ne vem, ce sem dogodek, grem pa zdaj spat Lahko noc V. PS: ampak posledica dogodka sem pa cist sigurn[/quote] Ja, pravilno si ugotovila Vrba - si posledica dogodka, sicer pa si bejba. ** Aja, xxx, saj to 'sva ze ugotovila' midva, da se delas bolj povrsnega pa tacga kot si. In da torej kar jasno, da sem pa tja tkole kaj stekas tud. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 *Sonck, merkur bo sicer retro do 12. aprila. Ce nikakor ne bos hotla/mogla tolk casa cakat, bova pa probali najti kaksen *ugoden* datum vseen. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 uf potem pa bom vseeno probala ga uloviti...če se bo le dalo v četrtek...dopoldan...naj bi bil nekaj časa v službi . Hvala Marsa...sporočim kako bo šlo Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 sam - ne ga prevec lovit, ces da bos ujela TALE pravi cas, a ne bos pa NJEGOVEGA oz. VAJINEGA. a ves kaj mislim? ce ne bo, pac ne bo... boljs pol pustit in ipak v retro mer, saj se vedno najde kak ugoden datum lohk... sam dejansko so pol zastoji, frke in zbrke, tako da teh stvari rajs ne urejamo pac.... ce se da, seveda, saj se ne bodo kar vsi posli zdaj zato ustavili. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 itak razumem...če bo vse našponano pa da se mu bo ful mudilo...al pa kaj podobnega ne bom...bom vklopila tudi mojo presojo o takratni situaciji in pustila...pa drugič...tako kot praviš Hvala, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 vrba, jaz sem pa mislila, da sem ti ogovorila na vprašanje očitno sem spet tam gor nekje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 vrba, tamle zgoraj sem ti odgovorila.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Vrba jaz pa danes razmišljam kaj hudiča je vsako leto pri meni na nebu, da skoraj izkrvavim, februar, marec... spet mam štalo... bemu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 selene.... men se pa tooooooolllllkkkk spiiiiiiii......tud pokonc bi lahko zaspala.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Amis nisi edina, jaz sem tudi grozno zaspana. Bi kar dremuckala! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.