Skoči na vsebino

Napoved za 11. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Marsa' date='15. Mar 2005 ob 11:34'][post="393659"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Nic cudnega, imas zdaj neke kvadrate, se mi zdi, pa pluton je mroda okol ascendenta tvojega, pa mislim da nimas sam asc v strelcu...[/quote]Tranzitno mi zdaj predvsem Neptun dela štalo... za cca 2 leti v kvaratu z natalnim in v konj. s Saturnom, pride pa še v konj. z Merkurjem :o|o:
Pluton je na srečo že pred kakšnim letom zapustil asc.
drugače pa nič daleč okrog asc - torej nič drugega v strelcu. Še najbližje Ne v sco v 11.h in Venera v 2.h v kozlu.

Danes je glava skoraj v redu, sem bila pa ful nekaj borbeno razpoložena dopoldan, beri napizdila M. brez pravega razloga.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 79
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Glava boli ze cel popoldne.. Mene nikol glava ne boli.. kaj to zdaj??
drugac pa kar ok teden, mal lenobno, v bistvu res vsak dan bolj brez volje na faks it.. se kar prisiljujem.. povezano tud s tem, da je zunaj soncek, pa bi bla velik rajs kje drugje..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

spomladanska utrujenost.... kr vsi bi neki spali... no ta teden jo jz še kr dobr krotim... mi je za enkrat ratalo še vse narest xyesx xrosex
spet se mi je na bolš poslabšal

[quote name='coccinelle' date='18. Mar 2005 ob 12:14'][post="396816"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Bemu, kdo se je zmislu to luno v raku  :xx!:[/quote]
jaz. x:px xcivx x:Dx x:o)x

da vas mal drazim in muchim. ;) :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz tud bila vceraj tako v badu kot ze dolgo ne... ono prav... shtala, konc, frka... :V:
Pol pa sam, ma daj halo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni sans! :vtz:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' date='18. Mar 2005 ob 12:20'][post="396825"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]jaz.  x:px  xcivx  x:Dx  x:o)x

da vas mal drazim in muchim. ;) :P[/quote]
x:Dx x:px :palec:
evo, sem že malo bolje. x^x

Samo, ko je že zadnje čase toliko moderno tole jamranje in pritoževanje, sem pač morala ostati v trendu in pristaviti svoj lonček x:o)x :vragec: x:Dx

ja, schtraufenpacht :vtz:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

hej selene, ko pa tebe ne, pa vse nas al kako! :eek: ;)
Hvala za skrb. jaz sem OK, psihicno, fizicno pa ne glih na visku moci, sem bila ze boljse. :vio:
kot da bi hotla kaj zbolet, taka cudna sem...
ampak sem pa presenetljivo 'dobre' (za saturn na luni).

Picasso

[quote name='Marsa' date='19. Mar 2005 ob 15:27'][post="397529"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
kot da bi hotla kaj zbolet, taka cudna sem...
ampak sem pa presenetljivo 'dobre' (za saturn na luni).[/quote]
moja natalna Luna je na 21 stopinji Raka x8Dx torej je pri meni sendvič :inocent:
sem bila na sprehodu ravnokar, mi je fajn delo malce osame...
juhica ti bo prav prišla, če nisi fizično na višku :palec:

pri meni pa na 21 rib, torej ju imava direkt v trigonu.. :palec: eksaktnem, kot se le da. :)

Picasso

ja, jutri bo boljsa, dons jo kar spijem, pa korenje ven pojem.

Picasso

to je zelo dober medsebojni aspekt; bolj so eksaktni, mocnejsi so.
trigon (trikotnik, kot 120. stopinj) je izredno dober aspekt, najboljsi 'ta mocen'.

Picasso

ja to vem, pa da so kvadrati mal slabši, sej grem lepo po vrsti, kaj so konj. to pomeni da Saturn sede na mojo luno, pa opozcija da planetek iz druges trani maha... tko lepo počas pa bo ;)
grem v banjo se razvajat x:o)x

haha, kaj si ti sklenila iz mojega posta, to lohk sam neptunska scena sklene. :P
saturn ne sede prevec na tvojo luno, ceprav se nanjo vsake tolk res usede. :D

Picasso

[quote name='Marsa' date='19. Mar 2005 ob 20:04'][post="397640"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]haha, kaj si ti sklenila iz mojega posta, to lohk sam neptunska scena sklene. :P
saturn ne sede prevec na tvojo luno, ceprav se nanjo vsake tolk res usede. :D[/quote]
ja Neptunsko bitje :D
čestitam Timu za zmago :palec: mi imamo pa danes spet rokometni dan...

Jaz sem bila tud cist v badu, ze dolgo dolgo ne tko, sem mislila, da ne morem bit vec tako depresivna pa taksna nikol vec v lajfu...
sam vseen je lazje zdaj, ker ze VEM, da se da in tko...

Pa navadno mi saturni ne delajo tko kot plutoni... tok mocno, tokrat me je pa kar dushit hotelo pa tko, kar stiskal me je v glavi, groza kok zna bit v bistvu zoprn saturn.
Tko kot sem ze veckrat rekla, 1000x rajs plutona s smislom za humor kot saturna popolnoma brez smisla za humor.
Ce bi hotela poosebiti, bi Pluton bil tak mal.... kakega ostrega prodornega manjda, okol oci mal na jacka nicholsona pa tko, tak da je skoz nevaren, nikol ne ves pri cem si, sam ce imas jajca, ti je naklonjen nekak - te skoz spodsekava, ti jemlje tla, da te preizkusa, sam ti daje moc ...
saturn pa je tecen konzervativen starec, cist nenaklonjen, ne mors ga zmutit, ce si se tko inteligenten, pa ocarljiv (x;)x xDDx)... zmeraj strogo gleda, nikol se ne krohota od smeha (pluton se krohota, po tleh se valja tud lohk od smeha)... se namuzne se ne, zoprnez zoprni. :o|o:

nic cudnega pol, da mam rajs plutona za frenda. ampak prav plutona, mars je pa prevec prvinski, se bolj nepredvidljiv, pa prevec popizdljiv, oz. je sam popizdljiv, brez neke notranje moci pa nadgradnje oz. nauka nekaksnega.

Uran pa je spet zgodba zase, ga maram, tko kot plutona.
itak, 13. marc pa to... x:px x;)x

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...