coccinelle 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 [quote name='Marsa' date='15. Mar 2005 ob 11:34'][post="393659"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Nic cudnega, imas zdaj neke kvadrate, se mi zdi, pa pluton je mroda okol ascendenta tvojega, pa mislim da nimas sam asc v strelcu...[/quote]Tranzitno mi zdaj predvsem Neptun dela štalo... za cca 2 leti v kvaratu z natalnim in v konj. s Saturnom, pride pa še v konj. z Merkurjem Pluton je na srečo že pred kakšnim letom zapustil asc. drugače pa nič daleč okrog asc - torej nič drugega v strelcu. Še najbližje Ne v sco v 11.h in Venera v 2.h v kozlu. Danes je glava skoraj v redu, sem bila pa ful nekaj borbeno razpoložena dopoldan, beri napizdila M. brez pravega razloga. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 matr, je čudn ... ne me prašat, kako sem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Glava boli ze cel popoldne.. Mene nikol glava ne boli.. kaj to zdaj?? drugac pa kar ok teden, mal lenobno, v bistvu res vsak dan bolj brez volje na faks it.. se kar prisiljujem.. povezano tud s tem, da je zunaj soncek, pa bi bla velik rajs kje drugje.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 ....... šššttttaaaaallllaaaaaa!!!!!!!!!! ...........to je to .......sem si mogla dat duška ..................................... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 spomladanska utrujenost.... kr vsi bi neki spali... no ta teden jo jz še kr dobr krotim... mi je za enkrat ratalo še vse narest spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Bemu, kdo se je zmislu to luno v raku Folk tači za popiz*** (z mano vred), pa kar naprej ene zmešnjave s poslom ... ni valjda da že merkur meša štrene ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 [quote name='coccinelle' date='18. Mar 2005 ob 12:14'][post="396816"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Bemu, kdo se je zmislu to luno v raku [/quote] jaz. da vas mal drazim in muchim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 jaz tud bila vceraj tako v badu kot ze dolgo ne... ono prav... shtala, konc, frka... Pol pa sam, ma daj halo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni sans! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 [quote name='Marsa' date='18. Mar 2005 ob 12:20'][post="396825"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]jaz. da vas mal drazim in muchim. [/quote] evo, sem že malo bolje. Samo, ko je že zadnje čase toliko moderno tole jamranje in pritoževanje, sem pač morala ostati v trendu in pristaviti svoj lonček ja, schtraufenpacht ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 zaenkrat me luna v raku ni nič spravila v stanjesmiljenjesamesebi,bravo jst Marsa, upam, da si ok Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2005 hej selene, ko pa tebe ne, pa vse nas al kako! Hvala za skrb. jaz sem OK, psihicno, fizicno pa ne glih na visku moci, sem bila ze boljse. kot da bi hotla kaj zbolet, taka cudna sem... ampak sem pa presenetljivo 'dobre' (za saturn na luni). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 [quote name='Marsa' date='19. Mar 2005 ob 15:27'][post="397529"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] kot da bi hotla kaj zbolet, taka cudna sem... ampak sem pa presenetljivo 'dobre' (za saturn na luni).[/quote] moja natalna Luna je na 21 stopinji Raka torej je pri meni sendvič sem bila na sprehodu ravnokar, mi je fajn delo malce osame... juhica ti bo prav prišla, če nisi fizično na višku Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2005 pri meni pa na 21 rib, torej ju imava direkt v trigonu.. eksaktnem, kot se le da. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2005 ja, jutri bo boljsa, dons jo kar spijem, pa korenje ven pojem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 jaz mam pa zadnje čase napade lakote... pa se trudim da ni prehudo... korenjček je zame najboljša zadeva v juhi v astrologiji sem pa še v vrtcu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2005 to je zelo dober medsebojni aspekt; bolj so eksaktni, mocnejsi so. trigon (trikotnik, kot 120. stopinj) je izredno dober aspekt, najboljsi 'ta mocen'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 ja to vem, pa da so kvadrati mal slabši, sej grem lepo po vrsti, kaj so konj. to pomeni da Saturn sede na mojo luno, pa opozcija da planetek iz druges trani maha... tko lepo počas pa bo grem v banjo se razvajat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2005 haha, kaj si ti sklenila iz mojega posta, to lohk sam neptunska scena sklene. saturn ne sede prevec na tvojo luno, ceprav se nanjo vsake tolk res usede. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Za tale Saturn na Luni je bil danes zame en presenetljivo skuliran dan, če odštejem občasne napade bluza, ki pa sem jih v zadnjem času itak že navajena Samo tolk se mi nč ne da ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 [quote name='Marsa' date='19. Mar 2005 ob 20:04'][post="397640"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]haha, kaj si ti sklenila iz mojega posta, to lohk sam neptunska scena sklene. saturn ne sede prevec na tvojo luno, ceprav se nanjo vsake tolk res usede. [/quote] ja Neptunsko bitje čestitam Timu za zmago mi imamo pa danes spet rokometni dan... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 [color="blue"]Ce se mi je pa vceraj uspelo izvleci iz lastnega sranja moje podzavesti, ki mi ni dala miru, se mi bo pa vedno uspelo! [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 [color="blue"]No, ja, saj v resnici, sem razpucala sele danes zjutraj... da smo natancni! In me klice prijateljica zjutraj in pravi: Ti si pa tako dobre volje... Sem si zasluzila po krutem boju same s sabo (ali s komerkoli pac ze )![/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 Jaz sem bila tud cist v badu, ze dolgo dolgo ne tko, sem mislila, da ne morem bit vec tako depresivna pa taksna nikol vec v lajfu... sam vseen je lazje zdaj, ker ze VEM, da se da in tko... Pa navadno mi saturni ne delajo tko kot plutoni... tok mocno, tokrat me je pa kar dushit hotelo pa tko, kar stiskal me je v glavi, groza kok zna bit v bistvu zoprn saturn. Tko kot sem ze veckrat rekla, 1000x rajs plutona s smislom za humor kot saturna popolnoma brez smisla za humor. Ce bi hotela poosebiti, bi Pluton bil tak mal.... kakega ostrega prodornega manjda, okol oci mal na jacka nicholsona pa tko, tak da je skoz nevaren, nikol ne ves pri cem si, sam ce imas jajca, ti je naklonjen nekak - te skoz spodsekava, ti jemlje tla, da te preizkusa, sam ti daje moc ... saturn pa je tecen konzervativen starec, cist nenaklonjen, ne mors ga zmutit, ce si se tko inteligenten, pa ocarljiv ( )... zmeraj strogo gleda, nikol se ne krohota od smeha (pluton se krohota, po tleh se valja tud lohk od smeha)... se namuzne se ne, zoprnez zoprni. nic cudnega pol, da mam rajs plutona za frenda. ampak prav plutona, mars je pa prevec prvinski, se bolj nepredvidljiv, pa prevec popizdljiv, oz. je sam popizdljiv, brez neke notranje moci pa nadgradnje oz. nauka nekaksnega. Uran pa je spet zgodba zase, ga maram, tko kot plutona. itak, 13. marc pa to... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 jaz pa zaspana, ful... Marsa, saj bo kmalu tale ata Saturn se skinil, pa ti ne bo več štale delal... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.