Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 saj se je v bistvu ze, pa saj ga nikjer sploh nimam, ker nimam nic v raku, niti v levu, se dolga leta mi ne bo nikjer shtal delal blazno, ko pa bo v devici, bo pa na mc, tedaj bo pa raztur, bom pa stranke ustanavljala, ratala politik in taksno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 pri meni je pa KULMINANTNI PLANET, hočem nočem moram se predat, ker kot si rekla, se ga ne da zmutit, teži dokler ne sprejmem... ima pa tud dobre strani, samo da ne bi bila tolk zategnjena na trenutke... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 seveda ima, saj te pac cesa nauci, a tezavno je tole ucenje... No saj plutonovo je tud, a mi pac bolj sede, enim je pa hujse, ker je bolj ... hm, 'globinsko'.. Kot opazas, neptuna pri sebi sploh ne omenjam, ker sva tolk zlita, da ga sploh vec ne locim, prakticno vec nimam cesa sprejemat, sem ze vse sprejala in zdaj sam plavam z njim. Torej, neptun je jasno itak tud zakon, enemu je pa najvecja shtala, rajs ma, da mu saturn ruzhi, kot da ga neptun mede, zavaja in chara... Ne zna vsakdo hendlati tega.. aha, se kulminantni je tvoj? Pih, no vidis, pa sva spet pri 'kozlu'. (*tko kot pri meni, skor ziher sem, da ne bi bila tolk sco, ce ne bi bil se pluton na vrh... ce bi bil sam asc)... se nekak 'zaokrozi' pol ta vtis - pri tebi pac saturnovski in pri meni plutonovski. sam... itak nisi nic loceno od drugega.. Npr. kok je hecno, ko ti tko tolce ven 3. hisa pa neptun notri.... no saj meni pa v bistvu tud (v vodnarju, not pa saturn). mah, to je tko zanimivo, da bi se lohk sam usedla pa nikol vec nehala pisat... vedno bi kaj novega odkrila... pa cetudi bi ves lajf sam svoj chart gledala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 moram še na čisto si s temle Neptunom pridit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2005 ja, za saturnovce je shtalski neptun... recimo jaz opazim v napovedih, da ga sploh premal pudarim... ces, pa kaj pol, mal sanje in tko, bluz, pac defolt. ampak MOJ!!! Tko da... sele zdaj postekavam, da ni tko od muh tale neptun, ker vidim, kaj dela folku. men pa je to naravno stanje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.