yoko 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ojla! Kaj menite o ljudeh, ki so zelo prijazni ( morebiti tudi dobri) in hkrati zelo radovedni? Kako ohranit prijaznost do takih ljudi in jim hkrati pokazat, da so malo prevec radovedni in da nam njihova radovednost ne pase? Poznate racept? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 grozno, pretirana zaupljivost, bejzhmo!!! 'Kaj nas caka kaj Ribice'? 'Kje pa je tvoj ocka?' .........Bejzhmo! :OO!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Rajši rečem da ne povem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Prijaznost in radovednost sta popolnoma drugačni lastnosti....Prijaznost JA..Radovednost NE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 saj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Skomig z rameni, zelo kratek in zelo odrezan stavek ki pove da ne preveč brskat tam kjer ti ni mesto ali pa na vprašanje odgovoriš z vprašanjem, slednja možnost se mi zdi še najbolj...deluje no. Pač spelješ človeka na drugo temo, saj tak ki je full prijazen in full radoveden ponavadi niti ne ve da si ga speljal drugam zato ker ti ni za govorit o nečem, prijazno in radovedno nadaljuje s tretjo temo pogovora Če je radovednost še zmeraj preveč se pač "odklopiš" ...preprosto se prijazno in sramežljivo nasmehneš in ne odgovoriš na vprašanje ter čakaš da bo človek iz zadrege ker ne odgovoriš načel drugo temo ali postavil drugo vprašanje Nič nesramno ne izpade Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 uja js sem pa tak prijazen in radoveden se mi zdi hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 In...a delč prideš?! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 mam filing da mi ljudje vse povejo... česar mi pa ne pa ni treba da vem ;) in itak po zabim da mi niso... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> mam filing da mi ljudje vse povejo... česar mi pa ne pa ni treba da vem ;) in itak po zabim da mi niso...aja?Zelo močno dvomim da ti vse povejo, razen če kaj tekega ne vpraša da bi bilo zasebno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 js jim ne powem nikad tisto kar hnočem...nikol..nima se kej utikat u mojo zasebnost sj drgač pa mau fajta prou pride...ane?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 radovedni ljudje so pa ja fajn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>radovedni ljudje so pa ja fajn ti si radovedna? ker če si naoma lih skup pasala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 Včasih lahko skomignem z rameni ali pa preusmerim pozornost na kaj drugega. Včasih pa , ne vem zakaj, se počutim kot bi bila uročena. Misel mi govori:SAJ TI NA TO NI POTREBNO ODGOVORIT, srce pa: ČE NE ODGOVORIŠ, TI BO PISALO NA ČELU... No ja, ni se mi še zgodilo, da bi me RADOVEDNI & PRIJAZNI spraševali kaj osebnega.Ni mi pa všeč tista pretirana radovednost, TUDI ČE JE DOBRONAMERNA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Meni je zadnjič prijateljica rekla, da tako grdo pogledam, ko imam koga preveč, da mi sploh ni treba še kaj rečt. Težko skrijem to, kar čutim, zato dam z vsemi znaki vedet, da je dost..Se mi je pa že zgodilo, da sem spoznala osebo,ki se mi je zdela kr ok, potem pa je začela viset na meni in v mojem domu, pa sem ji najprej nakazovala..a ona ...nič , pa sem ji povedala, da mi je tu mač, pa še kar nič-klicarjenje, pa vprašanja:kaj delaš, kaj si delala, a si v redu, a si malo slabe volje, a te je kdo razjezu?????? :!!: No pa sem se nehala oglašat na telefon, pa ko smo se srečali se mi je nenormalno mudilooo. Ma se nisem počutila fajn, samo mi je tolk energije spila, da je blo že vprašanje: biti ali ne biti? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Jaz mislim, da je treba s takimi delati malo psihološko. Na vprašanje odgovoriš s kontra vprašanjem. Treba je bit "radoveden" nazaj,...... se obnese, preverjeno!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> uja js sem pa tak prijazen in radoveden se mi zdi hihi Kr mal prevec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 heheh,... mamo enega takega sodelaca, ne vem če je glih prijazen, tak gobcač je..pol pa zadnjič se mi je neki spustilo po obrazu ko sem še kr Afrodito uporabljala kremco pa sem si šla stiskat mozolj in je blo grozno, to lahko nrdiš mogoč na bradi, čelu, na ličkah pride pa masakr.. in pol kok, zakaj in kaj mam to, sem rekla se mi je spustil mozolj pa sem si stiskat šla, pa reče pa ne smeš to, pa rečem sej vem, sej bom šla kozmetičarki verjetno, reče kolk pa stane kozmetičarka? Pol me je pa že zagrablo... sem rekla sej ni važno kolk stane, stane kot stane, sam časa ni....Pa ko sem nehala meso jest, pa rečem joj kak se men biftka lušta, pa mi kr svoj zrezek ponuja, pa rečem pa ne zrezek, enkrat bom šla na biftek uno surov, pa reče un ka pa fondi, pa jst rečem kaj naj z njim.....Al pa če kdo manjka.. kje pa je ta pa ta.. ni ga.. kam je pa šel, a ma dopust, a se uči, a kašljal je neki..Mislim spljoh ne skapča... da je tak pain in the ass... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 radovednost je super...dokler ni nadležnost.. ogromno se, da izvedeti, če poslušaš...tisti, ki pa mora vsako stvar iztisniti iz vseh je pa več kot samo radoveden.... no, lahko da želi biti le družaben, pa začeti pogovor.... ni opravičila za očitno nadležnost v glavnem, pravi firbci (tiste fajne sorte) te znajo poslušat, nadležni firbci pa znajo le spraševat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 radovednost je super...dokler ni nadležnost.. ogromno se, da izvedeti, če poslušaš...tisti, ki pa mora vsako stvar iztisniti iz vseh je pa več kot samo radoveden.... no, lahko da želi biti le družaben, pa začeti pogovor.... ni opravičila za očitno nadležnost v glavnem, pravi firbci (tiste fajne sorte) te znajo poslušat, nadležni firbci pa znajo le spraševat Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aina 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ja sej.....čudno je če se nekateri ljudje vtikajo v nekaj kar jih sploh ne briga.....mislim, no.....sirec pa jim pač nekak poskusiš povedat da se v zadeve, ki jih ne zanimajo ne vtikajo..... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.