Skoči na vsebino

Prijazni, a radovedni

yoko

Recommended Posts

Ojla!

Kaj menite o ljudeh, ki so zelo prijazni ( morebiti tudi dobri) in hkrati zelo radovedni?

Kako ohranit prijaznost do takih ljudi in jim hkrati pokazat, da so malo prevec radovedni in da nam njihova radovednost ne pase?

Poznate racept?

Deli na socialnih omrežjih

grozno, pretirana zaupljivost, bejzhmo!!! :O:

'Kaj nas caka kaj Ribice'? :O:

'Kje pa je tvoj ocka?' :O:

...

...

...

Bejzhmo! :OO!:

x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Skomig z rameni, zelo kratek in zelo odrezan stavek ki pove da ne preveč brskat tam kjer ti ni mesto ali pa na vprašanje odgovoriš z vprašanjem, slednja možnost se mi zdi še najbolj...deluje no. Pač spelješ človeka na drugo temo, saj tak ki je full prijazen in full radoveden ponavadi niti ne ve da si ga speljal drugam zato ker ti ni za govorit o nečem, prijazno in radovedno nadaljuje s tretjo temo pogovora x:Dx x:px

Če je radovednost še zmeraj preveč se pač "odklopiš" ...preprosto se prijazno in sramežljivo nasmehneš in ne odgovoriš na vprašanje ter čakaš da bo človek iz zadrege ker ne odgovoriš načel drugo temo ali postavil drugo vprašanje :palec:

Nič nesramno ne izpade x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

In...a delč prideš?!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:D mam filing da mi ljudje vse povejo... česar mi pa ne pa ni treba da vem ;) ;) in itak po zabim da mi niso...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>:D mam filing da mi ljudje vse povejo... česar mi pa ne pa ni treba da vem ;) ;) in itak po zabim da mi niso...

aja?Zelo močno dvomim da ti vse povejo, razen če kaj tekega ne vpraša da bi bilo zasebno :inocent:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Včasih lahko skomignem z rameni ali pa preusmerim pozornost na kaj drugega.

Včasih pa , ne vem zakaj, se počutim kot bi bila uročena. Misel mi govori:SAJ TI NA TO NI POTREBNO ODGOVORIT, srce pa: ČE NE ODGOVORIŠ, TI BO PISALO NA ČELU...

No ja, ni se mi še zgodilo, da bi me RADOVEDNI & PRIJAZNI spraševali kaj osebnega.

Ni mi pa všeč tista pretirana radovednost, TUDI ČE JE DOBRONAMERNA.

Meni je zadnjič prijateljica rekla, da tako grdo pogledam, ko imam koga preveč, da mi sploh ni treba še kaj rečt. Težko skrijem to, kar čutim, zato dam z vsemi znaki vedet, da je dost..

Se mi je pa že zgodilo, da sem spoznala osebo,ki se mi je zdela kr ok, potem pa je začela viset na meni in v mojem domu, pa sem ji najprej nakazovala..a ona ...nič xrolleyesx , pa sem ji povedala, da mi je tu mač, pa še kar nič-klicarjenje, pa vprašanja:kaj delaš, kaj si delala, a si v redu, a si malo slabe volje, a te je kdo razjezu?????? :!!: :devil: :sniky: :bomb: No pa sem se nehala oglašat na telefon, pa ko smo se srečali se mi je nenormalno mudilooo. Ma se nisem počutila fajn, samo mi je tolk energije spila, da je blo že vprašanje: biti ali ne biti? xnckrivx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

• 3 weeks later...

heheh,... mamo enega takega sodelaca, ne vem če je glih prijazen, tak gobcač je..

pol pa zadnjič se mi je neki spustilo po obrazu ko sem še kr Afrodito uporabljala kremco pa sem si šla stiskat mozolj in je blo grozno, to lahko nrdiš mogoč na bradi, čelu, na ličkah pride pa masakr.. in pol kok, zakaj in kaj mam to, sem rekla se mi je spustil mozolj pa sem si stiskat šla, pa reče pa ne smeš to, pa rečem sej vem, sej bom šla kozmetičarki verjetno, reče kolk pa stane kozmetičarka? Pol me je pa že zagrablo... sem rekla sej ni važno kolk stane, stane kot stane, sam časa ni....

Pa ko sem nehala meso jest, pa rečem joj kak se men biftka lušta, pa mi kr svoj zrezek ponuja, pa rečem pa ne zrezek, enkrat bom šla na biftek uno surov, pa reče un ka pa fondi, pa jst rečem kaj naj z njim.....

Al pa če kdo manjka.. kje pa je ta pa ta.. ni ga.. kam je pa šel, a ma dopust, a se uči, a kašljal je neki..

Mislim spljoh ne skapča... da je tak pain in the ass... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

radovednost je super...

dokler ni nadležnost..

ogromno se, da izvedeti, če poslušaš...

tisti, ki pa mora vsako stvar iztisniti iz vseh je pa več kot samo radoveden.... no, lahko da želi biti le družaben, pa začeti pogovor.... ni opravičila za očitno nadležnost

v glavnem, pravi firbci (tiste fajne sorte) te znajo poslušat, nadležni firbci pa znajo le spraševat

• 6 months later...
radovednost je super...

dokler ni nadležnost..

ogromno se, da izvedeti, če poslušaš...

tisti, ki pa mora vsako stvar iztisniti iz vseh je pa več kot samo radoveden.... no, lahko da želi biti le družaben, pa začeti pogovor.... ni opravičila za očitno nadležnost

v glavnem, pravi firbci (tiste fajne sorte) te znajo poslušat, nadležni firbci pa znajo le spraševat

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja sej.....čudno je če se nekateri ljudje vtikajo v nekaj kar jih sploh ne briga.....mislim, no.....sirec pa jim pač nekak poskusiš povedat da se v zadeve, ki jih ne zanimajo ne vtikajo..... x;)x

lp, robidica x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...