mkerec 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ali kdo morda ve, s katerim(-i) kristali bi se lahko zaščitili pred vplivom mlaja in polne lune? Informacijo iščem, ker naš malček vsak mesec 1-2 noči pred mlajem (zadevo spremljamo že nekaj mesecev) celo noč v spanju kriči in se zbuja z hudim jokom vsako uro. Ko se prebudi deluje povsem prestrašeno, kakor da ima nočne more. In jok je povsem nekontroliran, drugačen kot ob bolečinah, krčih ipd. Sedaj iščem vsako zaščito, ki bo pomagala.... Citiraj http://b3.lilypie.com/a72Tp1/.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 hm... sicer kulira tele vpliva pac lunin kamen (med drugimi)... morda pa ne tudi za dojencka. lohk so, a ves, recimo... ipak sam krchi... v tem primeru je dbest aventurin... luna pac cisti, potencira odzive... itd.)nekaj zelo blagega.. jaz bi dala cist vse kombinacije... recimo: beli kremen, roznati kremen, aventurin, modri kremen.... in tudi morda lepidolit...Za taksne tezave ti bi morda sugeriral kdo ametist, a se raje izogibaj taksni izbiri. Prav tako fluoritu. Jaz bi dala preprosto kameno strelo v prostor, morda tud kak kalcit (tu jih je ful, recimo zeleni)... rozevec... in podobno... ne glede na Luno - hocem reci, menim, da ni samo to.menim, da je sicer bolj obcutljiv dojencek na vibre... grre morda vseen za krche, prebavo, prebava pa je vse (kajti krchev se vedno, po x000 letih, niso opredelili, objasnili). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ali kdo morda ve, s katerim(-i) kristali bi se lahko zaščitili pred vplivom mlaja in polne lune? Informacijo iščem, ker naš malček vsak mesec 1-2 noči pred mlajem (zadevo spremljamo že nekaj mesecev) celo noč v spanju kriči in se zbuja z hudim jokom vsako uro. Ko se prebudi deluje povsem prestrašeno, kakor da ima nočne more. In jok je povsem nekontroliran, drugačen kot ob bolečinah, krčih ipd. Sedaj iščem vsako zaščito, ki bo pomagala.... Zadeve nisem preizkusil, a tradicionalni viri za te zadeve priporočajo kalcedon. Bi verjel, saj krepi eterično telo in dobro deluje (preverjeno) tudi pri preobčutljivosti na vremenske spremembe. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 aha, verjamem... Pri nas so se tudi kalcedoni skoz valjali, smo jih imel vsi radi, tim pa je sploh imel svojega, najvecjega in najlepsega...Mi smo furali predvsem zarad njegovega nemira tole (nic ni spal in tko), nisem pa v bistvu vedela, da kulira tudi lunine vplive oz. naj bi jih, ampak saj rpavim, verjamem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.