Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ok morm priznat da so se prvič izkazal :2src:

Še meni je sanjska ženska všeč. Pa še velika možnost je da hodi na isto univerzo kot moja sestrična x:Dx

Behi, si mislil fakulteto, a ne (SLO ima samo tri univerze)? x;)x

Če boš šel študirat kdaj: x:Dx

Univerzo v Ljubljani, ki ima:

- 22 fakultet,

- 3 umetniške akademije in

- 1 visoko strokovno šolo

Univerzo v Mariboru, ki ima:

- 12 fakultet in

- 1 visoko strokovno šolo (mislim, da imajo zdaj še dve zraven, nisem pa ziher).;

Univerzo na Primorskem, ki ima:

- 3 fakultete in

- 2 visoki strokovni šoli;

Nism hotu bit pametn, samo tak za info x:Dx x:Dx x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

Lj ma 1 strokovno šolo? Pol jo teo ziher višja zdravstvena x:Dx Ja sej MB ma jo tudi, pa zdi se mi da še ma pravno fakulteto pa....ok šit zdej sem se pa zgubil x:Dx x:Ix

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Iz tega kar sem zadnjič na E+ ujela zgleda kar fina "sanjska" ženska...sicer če bi bla jst moški bi rekla da ni ravno po mojem okusu ampak ni pa slaba no! Definitivno mislim, da bo bolj sanjska kot sanjski moški x:Dx pustmo se presenetit x;)x

Hja vržem :palec: tut jst Milfiču, to je tko dobr napisu x^x ni sam lep je tut pametn :2src: :kulgreen: :greenko:

Pika Pikica men je pa zdej ušteknilo, kdaj bomo pa kaj tvojo fotko vidli?!?! Sem že precej firbčna kaj se skriva za tistim medvedkom x:Xx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pika Pikica men je pa zdej ušteknilo, kdaj bomo pa kaj tvojo fotko vidli?!?! Sem že precej firbčna kaj se skriva za tistim medvedkom x:Xx

Čak mal, miška...tale tvoja mačka tud ni glih teb podobna, najbrž????

Lohk se ti pa opišm...črni dolgi lasje, modri očki, privihan nosek z malo pegicami...postavca pa taka, da maš na predelih, kjer je treba met kej za prjet kr powne roke.... x:Dx x:Dx x:Dx 170cm/65kg...da sm bl natančna...slikco bo treba pa še mal počakat...

Heh Pikica sem bla že v Fotkah3 "razgaljena" x:Dx

Ampak si full dobro povedala, ej ti si ena taka kt jst skor po postavci x;)x full kul noro dbest :palec: dej pošlji kako slikco no tjale v Fotke3, bomo čakal a prov, sej vem da si simpatična tko da sploh nočem izgovorov xyesx

cigancica govorimo o tisti oddaji "Sanjska ženska" ki je zdaj na sporedu o "Sanjskem moškem" in se pogovarjamo o sanjski ženski, za katero se bo potegovalo 25 baje čednih mladcev...baje no xnckrivx bomo še vidl kaki bodo, pa pol kako kritiko vrgli x^x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>meni ni nich jasno o chem govorite :eek:  xrolleyesx

hey! tud jaz bi bil na enkm mestu, če nebi ravno zdnič všteko tv..

ma ena sanska bejba se poteguje da bo izbrala enga deda..

tv. pa je absolutno v vsakem primeru bull-shit..

enkrat me je melo, da sm ga skoro že pokno skoz okno.. :mad2: :OO:

Ja to res da ma vsak svoj sanjsko žensko ampak vseeno x:Dx

No kolkor sem jaz gledal oddajo pa E+ se mi zdi super, je dosti boljša od moškega :xx!:

Ej pikica, pazi malo kej govoriš kaj pa če je sanjka ženska tle registrirana :eek: x:Dx x:Dx

Gledajoč s (heteroseksualnega) stališča, mislim, da je v vsakem primeru boljša sanjska ženska kot ženska kot pa kakor moški. x:Dx x:)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

Sam res, ja no ni pa rečeno da se naboš zaljubil xrolleyesx

Poanta je v tem saj se ne rabiš poročit če nočeš če je vse ql je fajn če ne pa ne.

Pa sanjski moški - luzer se je poročil sam zato ker jo ono jebačico noro poznal že od prej. xrolleyesx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Sam res, ja no ni pa rečeno da se naboš zaljubil xrolleyesx

Poanta je v tem saj se ne rabiš poročit če nočeš če je vse ql je fajn če ne pa ne.

Pa sanjski moški - luzer se je poročil sam zato ker jo ono jebačico noro poznal že od prej. xrolleyesx  x;)x

A se je poroču??? Nč jasn....

Pa kaj pol, če je sanjska ženska gor....freedom of speech. Nej me pa pride nabutat, če hoče... x:Dx Jo bom na rakate... x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...