Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Brez komentarja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 A res to gledate? Tak redno, pa to? Dober, ok, ni frke, ajd.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok morm priznat da so se prvič izkazal Še meni je sanjska ženska všeč. Pa še velika možnost je da hodi na isto univerzo kot moja sestrična Behi, si mislil fakulteto, a ne (SLO ima samo tri univerze)? Če boš šel študirat kdaj: Univerzo v Ljubljani, ki ima: - 22 fakultet,- 3 umetniške akademije in - 1 visoko strokovno šolo Univerzo v Mariboru, ki ima: - 12 fakultet in - 1 visoko strokovno šolo (mislim, da imajo zdaj še dve zraven, nisem pa ziher).; Univerzo na Primorskem, ki ima: - 3 fakultete in- 2 visoki strokovni šoli; Nism hotu bit pametn, samo tak za info Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 heheheheh milfič hehehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 Lj ma 1 strokovno šolo? Pol jo teo ziher višja zdravstvena Ja sej MB ma jo tudi, pa zdi se mi da še ma pravno fakulteto pa....ok šit zdej sem se pa zgubil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 sej res ja kako kaj sanjska ženska? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ma dej....sm jst bl sanjska... Vsaj ne tok umetna, kot ona. SI UPAŠ? Ja, te usekat 2x okol kepe.... Sej to ni blo tko grozeče mišlen,k t je napisan...sam tko...mal mi energija vn seka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Iz tega kar sem zadnjič na E+ ujela zgleda kar fina "sanjska" ženska...sicer če bi bla jst moški bi rekla da ni ravno po mojem okusu ampak ni pa slaba no! Definitivno mislim, da bo bolj sanjska kot sanjski moški pustmo se presenetit Hja vržem tut jst Milfiču, to je tko dobr napisu ni sam lep je tut pametn Pika Pikica men je pa zdej ušteknilo, kdaj bomo pa kaj tvojo fotko vidli?!?! Sem že precej firbčna kaj se skriva za tistim medvedkom Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 meni ni nich jasno o chem govorite Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Pika Pikica men je pa zdej ušteknilo, kdaj bomo pa kaj tvojo fotko vidli?!?! Sem že precej firbčna kaj se skriva za tistim medvedkom Čak mal, miška...tale tvoja mačka tud ni glih teb podobna, najbrž???? Lohk se ti pa opišm...črni dolgi lasje, modri očki, privihan nosek z malo pegicami...postavca pa taka, da maš na predelih, kjer je treba met kej za prjet kr powne roke.... 170cm/65kg...da sm bl natančna...slikco bo treba pa še mal počakat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Heh Pikica sem bla že v Fotkah3 "razgaljena" Ampak si full dobro povedala, ej ti si ena taka kt jst skor po postavci full kul noro dbest dej pošlji kako slikco no tjale v Fotke3, bomo čakal a prov, sej vem da si simpatična tko da sploh nočem izgovorov cigancica govorimo o tisti oddaji "Sanjska ženska" ki je zdaj na sporedu o "Sanjskem moškem" in se pogovarjamo o sanjski ženski, za katero se bo potegovalo 25 baje čednih mladcev...baje no bomo še vidl kaki bodo, pa pol kako kritiko vrgli Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Se bom potrudla s slikco...sam ne dons, k grem v drugo službo, pa ni neta tm, pa mudi se mi....potrpljenje, ldje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 UsAk Ma SwOiO SaNjSkO ŽeNSkO Oz. sAnJsKeGa MoŠkEgA....ne morjo met kr usi enazga okusa??????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni ni nich jasno o chem govorite hey! tud jaz bi bil na enkm mestu, če nebi ravno zdnič všteko tv..ma ena sanska bejba se poteguje da bo izbrala enga deda..tv. pa je absolutno v vsakem primeru bull-shit..enkrat me je melo, da sm ga skoro že pokno skoz okno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Mogoče pa bodo kmalu (zdaj ko je še veliko pubecov) bukkake dol vdarli? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 Ja to res da ma vsak svoj sanjsko žensko ampak vseeno No kolkor sem jaz gledal oddajo pa E+ se mi zdi super, je dosti boljša od moškega :xx!: Ej pikica, pazi malo kej govoriš kaj pa če je sanjka ženska tle registrirana Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Gledajoč s (heteroseksualnega) stališča, mislim, da je v vsakem primeru boljša sanjska ženska kot ženska kot pa kakor moški. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 No kOmEnT...ne morš se u eno zalubt čist kr u enm mescu (al pa u enga)) ja js tut nism u usazga k ga en mesc poznam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 carol lušna punčka??...hWallA.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 Sam res, ja no ni pa rečeno da se naboš zaljubil Poanta je v tem saj se ne rabiš poročit če nočeš če je vse ql je fajn če ne pa ne.Pa sanjski moški - luzer se je poročil sam zato ker jo ono jebačico noro poznal že od prej. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam res, ja no ni pa rečeno da se naboš zaljubil Poanta je v tem saj se ne rabiš poročit če nočeš če je vse ql je fajn če ne pa ne.Pa sanjski moški - luzer se je poročil sam zato ker jo ono jebačico noro poznal že od prej. A se je poroču??? Nč jasn.... Pa kaj pol, če je sanjska ženska gor....freedom of speech. Nej me pa pride nabutat, če hoče... Jo bom na rakate... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 Hehe pikica si fejst žleht Ne on se ni poroču, sta še zaročena sam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe pikica si fejst žleht Ne on se ni poroču, sta še zaročena sam Ja, moj moto je: Zlehtnoba, zlehtnoba, zvesta ti bom do groba.... Ampak taka zdrava in nagajiva zlehtnoba, ne tista mascevalna in zamerljiva....sej ves Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ma ta sanjska ženska sploh ni sanjska....to bi mogl mene poklicat tja....hahahahaah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 kaj pa 'nudis'? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.