Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

Potem je še dobro, da je preživela! x:Dx x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kroki, pravim sam to.. če že delajo tak sej veš da je pol na takih super lokacijah sneman, pa ona ma full kvalitet kao, pa čedna pa razgledana in inteligentna, pa zabavna, pa ambiciozna, pol tud bi mogl mal bolj tko prilagojeno partnerje dat, ne pa ene kekce iz peskovnika pa falirance, zdej bo fora gledat, drgač nas bi pa res zanimal kter bo izbran. Sej je pa tko bolj zanimivo. :-) Veš zdaj kaj hočem rečt, moj point?

Da bi pol lahk oddaja tud tko zgledala kot je leta nazaj blo, da so dva popokal pa jih dal nekam v neko rumplco pa mal sta po Ljubljan špancirala...

Tle bojo pa z limuzinam tele limonce fural... no to mi je hecno hruške pa jabke mešat... itak je smešno recimo pr sanjcu ko so dečve na začetk fural, vsako s tisto limuzino, je tak bla sam ena pa so jih pol okrog vogala vozil.. x:Dx

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>kroki, pravim sam to.. če že delajo tak sej veš da je pol na takih super lokacijah sneman, pa ona ma full kvalitet kao, pa čedna pa razgledana in inteligentna, pa zabavna, pa ambiciozna, pol tud bi mogl mal bolj tko prilagojeno partnerje dat, ne pa ene kekce iz peskovnika pa falirance, zdej bo fora gledat, drgač nas bi pa res zanimal kter bo izbran. Sej je pa tko bolj zanimivo. :-) Veš zdaj kaj hočem rečt, moj point?

Da bi pol lahk oddaja tud tko zgledala kot je leta nazaj blo, da so dva popokal pa jih dal nekam v neko rumplco pa mal sta po Ljubljan špancirala...

Tle bojo pa z limuzinam tele limonce fural... no to mi je hecno hruške pa jabke mešat... itak je smešno recimo pr sanjcu ko so dečve na začetk fural, vsako s tisto limuzino, je tak bla sam ena pa so jih pol okrog vogala vozil..  x:Dx

hahaha, ej maš prav, sam če se že tolk poglabljate, pol mi pa povej kaj o Victorjih al kako se že napiše - slovenski holivud,glamur,smetana,fasada kreditov in pufou :lol: ma sej je vse smešno,sam brez veze kritizirat, ker žabica bo ostala žabica ne glede na to kolk daleč skoči x:Dx x;)x emmmm mogoče sm full zabluzil,ampak nekdo bo že razumel x:Dx

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>kroki, pravim sam to.. če že delajo tak sej veš da je pol na takih super lokacijah sneman, pa ona ma full kvalitet kao, pa čedna pa razgledana in inteligentna, pa zabavna, pa ambiciozna, pol tud bi mogl mal bolj tko prilagojeno partnerje dat, ne pa ene kekce iz peskovnika pa falirance, zdej bo fora gledat, drgač nas bi pa res zanimal kter bo izbran. Sej je pa tko bolj zanimivo. :-) Veš zdaj kaj hočem rečt, moj point?

Jaz vem.TI noces razumeti.

Zate je nekdo kekec pa faliranec, za drugega pa sanjski izbor.

In obratno.

To ze skoz govorim...

Vsak vidi drugace. In prav, da je tako.

x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Jaz vem.TI noces razumeti.

Zate je nekdo kekec pa faliranec, za drugega pa sanjski izbor.

In obratno.

To ze skoz govorim...

Vsak vidi drugace. In prav, da je tako.

x;)x

To se morm pa s tabo strinjat....se mi je zgodilo že namreč, da sem se totalno zatrapala v kekca... x:Dx Vsake oči imajo svojega malarja!

<{POST_SNAPBACK}>hahaha, ej maš prav, sam če se že tolk poglabljate, pol mi pa povej kaj o Victorjih al kako se že napiše - slovenski holivud,glamur,smetana,fasada kreditov in pufou :lol:  ma sej je vse smešno,sam brez veze kritizirat, ker žabica bo ostala žabica ne glede na to kolk daleč skoči  x:Dx  x;)x  emmmm mogoče sm full zabluzil,ampak nekdo bo že razumel  x:Dx

Ker si ti komentiral tekst, ki je bil meni namenjen, bom se jaz tvojega, ki ni bi meni namenjen x;)x

Ja, bluzis.

Enkrat se preberi, kaj si napisal x;)x

Kislo grozdje...ali kako je ze tista basen o lisici...

<{POST_SNAPBACK}>Ker si ti komentiral tekst, ki je bil meni namenjen, bom se jaz tvojega, ki ni bi meni namenjen x;)x

Ja, bluzis.

Enkrat se preberi, kaj si napisal x;)x

Kislo grozdje...ali kako je ze tista basen o lisici...

sm tud napisal, da bodo sami nekateri razumeli x;)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>hahaha, ej maš prav, sam če se že tolk poglabljate, pol mi pa povej kaj o Victorjih al kako se že napiše - slovenski holivud,glamur,smetana,fasada kreditov in pufou :lol:  ma sej je vse smešno,sam brez veze kritizirat, ker žabica bo ostala žabica ne glede na to kolk daleč skoči  x:Dx  x;)x  emmmm mogoče sm full zabluzil,ampak nekdo bo že razumel  x:Dx

po mojem nisem sama. ;)

Ki to razumem.

In podobno mislim, seveda. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

seal, ja res viktorji ista zadeva, se neki it high.. kaj jst vem, itak ostane folk tak kot je tud če ma cesarjeva nova oblačila. x:Dx

Ej, full mi je fajn se z vami pogovarjat. Kroki, res vsake oči majo svojga malarja, tu se strinjam, madona še dober je tko, drgač bi vse hotle mojga djeda... x:px x;)x

Mushi

aja se tole, posluste - a oni grejo na slepo, ne vejo kdo in kaksna je sanjka?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja saj po drugi strani je pa cist 'fer'...

oboji ne vejo, kaj bodo dobili (One se prijavijo, Oni se prijavijo, pa dobimo nek... mix odstekan :D)...

Torej bi primernejsi naslov bil - macek v zaklju! :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Vse je zrežirano in zato zelo dolgočasno, pa še ona ni ravno za dol past! x:Dx  :vragec:  Zdaj sem pa malo zlobna :vragec: raje ne bom več komentirala! :fiju:

uh ona pa se zdi meni za dol past :D hihi nvem sej nisem gledal oddaje sam ene par njenih fotk :P zgleda že dobr :D :D sicer pa že sama oddaja ma en ful em paradoks.... kako je lahk sanjska ženska če si ne more enga tipa ulovit... xnckrivx (isto velja tudi za sanjskega moškega)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>ja sej mate prav, ona je sanjska, vem, ampak mora bit tud sanjsko vzdušje pa sanjski djedi bi mogl bit, da bi blo zanimivo... Taki res fajni, da bi se blo težk odločt.. Tole se pa ne bo težk..  x:Dx

Mushi - jest se s tabo strinjam....................sanjsko vzdušje ja............

Me prav zanima, s čim jo bo kamionđija očaral - s kakšno furo.zadi bo mel pa naložene rdeče paprike............... vuvauuuu, to bo zažgalo, sigurno pa padla iz prve................

morda s fantasticnim sexom, Sokrat, pa ker bi se z njo ukvarjal, ne pa tam kak nalispan muki. recimo.

No men sicer se noben kamionar ni bil vsec (pa dost jih ze srecala v lajfu :D), ampak... nikol ne ves... zdaj niso vec sam stari debeli, pac pa so kaksni cist ok najbrz.

Pa se casha imajo kaj, na vsak nacin boljs kot en muki, ki pri mami zivi pri 30. letih. :o|o:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>morda s fantasticnim sexom, Sokrat, pa ker bi se z njo ukvarjal, ne pa tam kak nalispan muki. recimo.

No men sicer se noben kamionar ni bil vsec (pa dost jih ze srecala v lajfu :D), ampak... nikol ne ves... zdaj niso vec sam stari debeli, pac pa so kaksni cist ok najbrz.

Pa se casha imajo kaj, na vsak nacin boljs kot en muki, ki pri mami zivi pri 30. letih. :o|o:

ok ok, cash pa to...................klinc pa cash, če je dec kamionar - ne vem no, moje mnenje pač..... x^x x^x ............kwa bosta šla na zmenk s Scanio al kako...........?? x:o)x

A veš Marsa to bi bilo tko, kot če bi men skušal prodati (kot sanjskemu moškemu seveda x:Dx ) žensko, ki dela v Jati in pakira piščance............. :xx!: , ne vem no, če bi šlo - kljub sexu ................................piščanci so le piščanci............... x;)x x;)x x:o)x

jah... mogoce pa bi bilo ze prepozno, ko bi ti povedali...

ne bos verjel, kaj sem vse ze recimo jaz delala..

No res pa da piletov nisem nikol pakirala... x:Dx x:o)x

Picasso

pa saj je mesar tudi med njimi, pa pečar pa polno enih rokodelcev. Ne vem, no, ampak od kje tipčkom pogum, da se prijavijo, saj so namreč taki vepri , da je groza. Razen morda enega- ta ima karizmo pa možgančke in ni takooooo prekleto dolgočasen. sanjska ženska je pa kar v redu- predvsem se mi ne zdi neumna. Ampak tisto jokcanje zaigrano je pa res too much...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...