Skoči na vsebino

Sanjska ženska

Behemoth

Recommended Posts

• Komentarji 947
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:D ajajaj :P drugič ko bo spet kšna sanjska ženska se kr prjavim za jo ulovit xnckrivx pr taki konkurenci ;) sm pa js mladi študent fizike pravi sanjski ded...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

ja za tegale ne vem, a je dolg globok dihala pa sopihala, pa mal farbala, pa bila v zadregi... v bistvu pa dvomim, da bi taka dokaj zivljenjsko neizkusena bejba bila tolk dobra igralka.

Najbrz ni jokala zarad necesa sam. pac pa... bogve kaj ji je b ilo v glavi, mroda pa - o groza, kaj sem se sla tegale...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

oj prejle sem v eni stari reviji rpebrala, da je stara 25 let. x:o)x

Lohk bi bila pa tud 35.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Po moje je jokcala zato, ker je izbira tolk slaba. Ampak ene bejbe znajo pa res na ukaz jokat. nebi verjela, če nebi videla, ko je moja frendica (dvojček-jasno) začela en dva tri pred tipom jokat, saj ga je čustveno izsiljevala. ko je dosegla, kar je hotela, in ko je moral iti, se je začela hahljat ko sva bili sami, češ, hehehe, kako sem ga vrgla na finto. solze so bile pa čisto prave. Neviđeno!

Kateremu tipčku pa vi napovedujete, da ga bo sanjska izbrala? Jaz že navijam za enega. x^x

Mislm, kake cvetke ste tuki....

MArsa, dobr si povedala glede kamionđije...mam kolega, star 26 let, pa voz kamion, zasebno ma alfo, dobr zgleda in ma zelo dobro plačo....in zelo lušno punco, tko da....

To, da je 25 stara...jst sm tud, pa ne zgledam 35...hehe

Pa kaj je s temi pileti? Pa kako lohk oceniš človeka po tem, kaj dela? Prov privoščim ti, da se boš v eno čistiloko zatrapov ko nor.... x:Dx Sej to je sokrates napisu, ne? Tcccc...

Ma tisto jokcanje....sej v živo ni, sam šla je mal stran, kao , da ji je pretežko, k jih mora tok skenslat....whatever...hehe.

Je pa pač mal zanimivo gledat, kako si nekateri ljudje upajo delat sramoto v javnosti in svaka jim čast za to....morš met res Muda - z veliko začetnico, al morš bit pa neznansko neumen... x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Mislm, kake cvetke ste tuki....

MArsa, dobr si povedala glede kamionđije...mam kolega, star 26 let, pa voz kamion, zasebno ma alfo, dobr zgleda in ma zelo dobro plačo....in zelo lušno punco, tko da....

To, da je 25 stara...jst sm tud, pa ne zgledam 35...hehe

Pa kaj je s temi pileti? Pa kako lohk oceniš človeka po tem, kaj dela? Prov privoščim ti, da se boš v eno čistiloko zatrapov ko nor.... x:Dx Sej to je sokrates napisu, ne? Tcccc...

Ma tisto jokcanje....sej v živo ni, sam šla je mal stran, kao , da ji je pretežko, k jih mora tok skenslat....whatever...hehe.

Je pa pač mal zanimivo gledat, kako si nekateri ljudje upajo delat sramoto v javnosti in svaka jim čast za to....morš met res Muda - z veliko začetnico, al morš bit pa neznansko neumen... x:Dx

aja zato se je jokala x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Mislm, kake cvetke ste tuki....

xrolleyesx xrolleyesx

mogoče bi se še, pa z njimi nimam ravno opravka, razen z mojo lastno, ki mi pospravlja, a mi ta ne kako ne potegne............. :xx!:

Sokrat, pazi se....enkrat, ko ti bo spalnico pospravljala, te bo sam na postlo vrgla iun te posilila in doživel boš najboljši sex v življenju...naslednji dan bosta pa poročena....to sem ti napovedala prihodnost....be afraid, be very afraid!!!!! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Sokrat, pazi se....enkrat, ko ti bo spalnico pospravljala, te bo sam na postlo vrgla iun te posilila in doživel boš najboljši sex v življenju...naslednji dan bosta pa poročena....to sem ti napovedala prihodnost....be afraid, be very afraid!!!!! x:Dx

:wOOt: :wOOt: :wOOt: ma daj nehaj no..............če se moja spravi name, me fenta...............kdo bo pa zdržal vse tiste kilske obloge................ x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>sicer pa Pikica.......... :inocent: , vidim, da se mi prah na knjigah nabira, tko, da .................če si zainteresirana in hodiš kaj mimo mene...................pridi :inocent:  :inocent:  x:Ix

x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:o)x

Kr sam si mal podstrešje/police posprav! :xx!: Sej vem, na kaj cilaš...(ne, a res?)ti ......nimam besede zate! x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Sokrat, pazi se....enkrat, ko ti bo spalnico pospravljala, te bo sam na postlo vrgla iun te posilila in doživel boš najboljši sex v življenju...naslednji dan bosta pa poročena....to sem ti napovedala prihodnost....be afraid, be very afraid!!!!! x:Dx

heheh :lol:

bravo xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...